Olgun ÇELİK, İSMMMO Ziyaret etti

Olgun ÇELİK, İSMMMO Ziyaret etti

CHP İstanbul il Meslekleri Mali Müşavir olan başkan yardımcıları Olgun ÇELİK, Füsun Sökmez, Mehmet Diribaş ( İSMMMO ) İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Ziyareti ettiler.

İSMMMO ( İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ) Başkanı Yahya Arıkan Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte CHP İstanbul il başkan yardımcıları kapıda karşıladı

.

Başkan Yahya Arıka İl başkan yardımcılarına ''Mesleğimizin Dünü Bugünü ve Yarını'' konulu bir sunum yaptı. Başkan Arıkan'nın sunumunun ardından İSMMMO Üyesi ve Saymanı Erol Demirel ''Meslekte Kurumsallaşma'' konulu bir sunumla CHP İstanbul il başkan yardımcıların  bilgilendirdiler, her iki sunumda birlikte bir sohbet havasında gerçekleşti.

.

CHP İstanbul il başkan yardımcısı Olgun Çelik ;Bizlerde ilk üyeliklerimizi ve ruhsatlarımızı İstanbul Odamızdan aldık, bu vesile ile bizler İstanbul Odamızı hep ilk göz ağrımız ve Baba Ocağımız olarak biliriz. İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın varlığı bizler için hep bir güven kaynağı olmuştur, desteklerini, yakınlıklarını ve sahiplenmelerini hep hissetmişizdir. ''dedi.

.

İSMMMO ( İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ) Başkanı Sn. Yahya Arıkan;  '' İstanbul Odamız Dünya'nın ve Türkiye'nin hem nicelik hem nitelik bakımından en önemli odalarındandır. Bu nedenlerden ve bugünkü ziyaretiniz den dolayı Meslektaşlar ve kendi adıma teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, ziyaretiniz bizleri sevindirdi ve mutlu etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.