Ömer Osmanoğlu ile yola devam

Ömer Osmanoğlu ile yola devam

Kağıthane Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan seçimlerinde mevcut Başkan Ömer Osmanoğlu yapılan olağan genel kurul toplantısında, ekibi bir hizmet dönemi için daha üyelerinden güven oyu aldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması sonrası geçmiş dönem, çalışma, hesap ve denetim kurulu raporları okundu. Okunan raporlar yönetim ve denetim kurulunun ibrası ile birlikte oybirliğiyle kabul edildi. Gelecek dönem çalışma raporu ile tahmini bütçe de okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Daha sonra seçimlere geçildi.  Ömer Osmanoğlu ve ekibi bir hizmet dönemi için daha işbaşına getirildi

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan başkan Ömer Osmanoğlu, oy veren vermeyen herkesin başkanı olduğunu belirterek, tüm üyelere teşekkür etti.

Osmanoğlu, “Ben gece ve gündüz emrinizdeyim. Kağıthane’nin emrindeyim. Dilimin döndüğü kadar, gücümün yettiği kadar, Kağıthane'ye  hizmet edeceğim. Esnaf camiasına hizmet etmek benim için en büyük şereftir. Hiçbir zaman yüzünüzü yere baktırmadım, yüzünüzü eğdirecek hiçbir şey yapmadım. Bundan sonrada yapmayacağım. Ama şunu söylüyorum;devletine, bayrağa ve esnafımıza saygılı ve bağlı olacağım. Bana oy veren, vermeyen herkes benim esnafımdır, başımın üzerinde yeri vardır. Yanımda olan herkese, benim buraya gelmeme sebep olan herkese teşekkür ediyorum” Bundan sonra daha büyük bir şevkle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Esnafımızın sorunlarının çözümü konusunda yardımcı olacağız.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.