ONUR AKIN VE AYDİLGE ATAŞEHİR’DE KONSER VERDİ

ONUR AKIN VE AYDİLGE ATAŞEHİR’DE KONSER VERDİ

Yurttaşların rahatlıkla alışveriş yapabileceği 4. kapalı pazar alanını ilçeye kazandıran Ataşehir Belediyesi, Barbaros Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nın açılışına özel olarak bir konser programı düzenledi. Sanatçılar Onur Akın ve Aydilge en sevilen şarkılarını Barbaros Mahallesi’nde Ataşehirliler için seslendirdi.

3 Ekim Pazartesi günü saat 17.30’da başlayan programda, çocuk şenliklerinden spora, panayır oyunlarından eğlenceli aktivitelere kadar çeşitli etkinlikler yer aldı.

Etkinliklerin ardından sanatçılar Onur Akın ve Aydilge sevilen şarkılarıyla Barbaros Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda sahne aldılar.

Sanatçı Onur Akın, beğenilen şarkılarını yurttaşların coşkulu katılımı ile seslendirdi. Akın’ın, “Asi ve Mavi, Yağmur Yüreklim, Bana Bir Gül Ver, Seviyorum Seni” gibi unutulmaz eserlerini müzikseverler hep bir ağızdan söylediler.

Güçlü sesiyle en sevilen şarkılarını seslendiren Aydilge, Ataşehirlilere soğuk havaya rağmen muhteşem bir atmosferde keyifli bir konser deneyimi yaşattı. 

Sonrasında Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan sanatçılara çiçek ve plaket taktim etti.

Barbaros Mahallesi Kapalı Pazar Alanı Açıldı

Barbaros Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nın açılışına; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan, İstanbul Anadolu yakası pazarcılar ve seyyar esnaf odası Başkanı Memet Emin Yarar,  CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Barbaros Mahalle Muhtarı Kezban Üreyil ile pazar esnafı katıldı.

Kaliteli ürünlerin düşük fiyatlarla halka sunulduğu Barbaros Mahallesi Mor Amber Sokak’ta hizmete açılan kapalı pazar giyimden, ayakkabıya, çantadan, yetişkin ve çocuk kıyafetlerine, takı ürünlerinden, züccaciyeye kadar yüzlerce çeşit bulunuyor.

bfpq1fexgmdsyyod2rv0elou.jpg

urrvcojaptf7waduhi2hIzqt.jpg

zcyvgtxneslrhafvth4nlpqI.jpg

2z9amvgxiorcyejbfbudpqht.jpg

czrpemqr0ue1k9pxghfbnhyu.jpg

6r3ot5wv142pIjaqsncddzvi.jpg

7tzngi4umcalwdrk85xh6u9q.jpg

q0mrgvmplfvbyeueI3pa9zs2.jpg

r4undeiudhmr9f730vbIjchx.jpg

sjcx1aqnof5y8sy0iljcpz9q.jpg

ee7yvnyitgwq5btdv32hk9sq.jpg

u8os5wjs4bmcnozgfhldknre.jpg

nhfonh9rjxbszv8vfswqey3g.jpg

bujtqtnpkadn7m5gdr062sev.jpg

5qdnqlrpohcw6p79jkm20nft.jpg

2cwslubjqd1hgz7cavhxnouj.jpg

citvbaduln35urpgkmkncv0o.jpg

b3a7vqjfd0u1r2fszn95yzmm.jpg

8nIqih1yyjbbvxe6msarwoow.jpg

uxtpzcib8Igaqrhmbzatyrv4.jpg

ncejs4ygpd0bk9hvnwzyltr3.jpg

yfhjsbozd8mI6kwtlyxvwtv9.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.