Orhangazi Mahallesi, Meydan Ve Parka Kavuşuyor

Orhangazi Mahallesi, Meydan Ve Parka Kavuşuyor

İlçegenelinde vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği alanları artırmak içinçalışan Esenyurt Belediyesi, Orhangazi Mahallesi 1664. Sokak’a, içerisinde mahallekonağı ve dinlenme yerlerinin yer alacağı 602 metrekarelik meydan kazandırıyor.

Daha yeşil bir kent için çalışmalarınısürdüren Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelinde yeşilalan ihtiyacı olan mahallelerde park yapımına devam ediyor. Vatandaşlarındinlenebileceği ve keyifli vakit geçirebileceği alanları artıran ekipler,ilçedeki mevcut parkların bakımlarının yanı sıra ihtiyaç duyulan mahallelere demeydan ve park yapıyor. Çalışmalar kapsamında, Orhangazi Mahallesi 1664. Sokak’tabulunan 602 metrekarelik atıl alan değerlendirilerek içerisinde mahalle konağı,dinlenme yerleri, süs havuzu ve endemik bitki türlerinin yer alacağı meydan vepark projesinin yapımına başlandı. Kısa sürede tamamlanacak proje ile mahallesakinleri yeşil alanları da kapsayan yeni bir meydana kavuşacak. 

oj9qjeq31klgfmv5t74oxxsc.jpg

6zlohw2y9egmf34qbfnldqu8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.