Osmangazi Koşusu'nu Peekaboo kazandı

Osmangazi Koşusu'nu Peekaboo kazandı

3+ yaşlı safkan İngiliz atlarının kıyasıya bir mücadele verdiği koşu, 1400 metre mesafe çim pistte gerçekleştirildi.

2022 yılı Osmangazi Koşusu'nu, Cem Özbelge'nin sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Hasan Boyraz tarafından antrene edilen 5 yaşındaki doru erkek safkan Peekaboo (Toronado - Al Radda / Iffraaj) jokeyi Vedat Abiş idaresinde kazandı. Son 3 koşusundan da birincilikle ayrılmayı başaran Peekaboo, toplamda ise 8. birinciliğine Osmangazi Koşusu'nu kazanarak ulaştı.

Yarışta ikinciliği, Özcan Yıldırım idaresindeki Tractor (Bushranger - Anatolian Bishop / Red Bishop) elde ederken, Çakırdağlı (Deha - Grand Woman / Unaccounted For) Kadir Tokaçoğlu ile üçüncü, Mehmet Salih Çelik ile günün bu önemli koşusuna katılan Ardaşah (Perfecto - Jet Set / Marlin) dördüncü ve Full Throttle (Mendip - Cure Notice / Sri Pekan) isimli safkan da Muhammed Mir Bilgin ile beşinci oldu.

Koşunun videosu için tıklayınız.

Koşunun galibi Peekaboo için bitiriş derecesi 1.21.24 olurken, farklar Boyun - 3 Boy - 3 Boy - 1,5 Boy şeklinde sonuçlandı.



Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibi adına antrenörü Hasan Boyraz'a kupasını, Bursa Hipodrom Müdürü Devrim Evcim verdi.

hvdIzotlgl1ai6rne3psw87x.jpg

3ilpbt7gIfyzxoau56wy0tkp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.