OTOKAR, UKRAYNA'YA 10 DOĞAL GAZLI "KENT" OTOBÜSÜ TESLİM ETTİ

OTOKAR, UKRAYNA'YA 10 DOĞAL GAZLI "KENT" OTOBÜSÜ TESLİM ETTİ

Otomotiv ve savunma sanayi alanında üretim ve 50'den fazla ülkeye ihracat yapan Otokar, son teslimatını Ukrayna’nın Vinnitsa şehrine yaptı.

Otomotiv ve savunma sanayi alanında üretim ve 50'den fazla ülkeye ihracat yapan Otokar, son teslimatını Ukrayna’nın Vinnitsa şehrine yaptı. Otokar, Vinnitsa Ulaşım şirketi tarafından alınan 10 adet doğal gazlı "Otokar Kent CNG" adı verilen otobüsü törenle teslim etti.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, ürettiği otobüslerle ihracat pazarlarında büyümeye devam ediyor. Fikri mülkiyet hakları kendisine ait otobüsleri Romanya'dan İspanya'ya, İtalya'dan Almanya'ya, Fransa'dan Belçika ve Sırbistan'a kadar dünyanın 50’yi aşkın ülkesine ihraç eden Otokar, yeni ihracatını Ukrayna’nın Vinnitsa şehrine yaptı. 

Tarihi yapısıyla bugüne kadar 6 kez Ukrayna’nın en yaşanılabilir şehirleri sıralamasında üst sıralarda yer alan Vinnitsa’nın toplu ulaşımdaki yeni gözdesi Otokar’ın Kent otobüsleri oldu. Vinnitsa Ulaşım şirketi tarafından alınan 10 adet doğal gazlı Otokar Kent CNG düzenlenen törenle teslim edildi. 

ULAŞIMDA ÇEVRECİ BİR DÖNÜŞÜM 

Ulaşımda çevreci bir dönüşüm için alınan araçlar için düzenlenen teslimat törenine Vinnitsa Belediye Başkanı Serhii Morhunov’un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı, Vinnitsa Ulaşımdan Sorumlu Genel Müdürü, Vinnitsa Ulaşım şirketi Genel Müdürü, Otokar Bayii Modern Trucks yetkilileri ve Otokar’dan Ticari Araçlar Uluslararası Pazarlama ve Satış Direktörü Hakan Bubik, Ticari Araçlar Uluslararası Pazarlama ve Satış Grup Yöneticisi Aydın Özgür katıldı.

Düzenlenen törende Ukrayna ulaşımında Otokar’ın tercih edilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirten Otokar Ticari Araçlar Uluslararası Pazarlama ve Satış Direktörü Hakan Bubik, "Şehirlerin toplu ulaşım dönüşümünde tercih edilmekten ve çevreci ulaşıma katkı sağlamaktan mutluyuz. Vinnitsa Ulaşım şirketinin talepleri doğrultusunda özel olarak ürettiğimiz Kent CNG otobüslerimiz, geniş iç hacmi ve üstün özellikleriyle şehrin toplu taşıma hizmetlerinde eşsiz konfor sunacak" açıklamasını yaptı. 

Kent otobüsleri, modern iç ve dış görüntüsü, çevreci motoru, alçak taban girişi, yüksek yolcu kapasitesi, üstün yol tutuşu ve güçlü klimasıyla dikkat çekiyor. Aracın, ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayıönleyici sistem ile maksimum güvenlik sunduğu belirtildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.