Özel Bireyler Doyasıya Eğlendi

Özel Bireyler Doyasıya Eğlendi

Esenyurt Belediyesi’nin 3 Aralık DünyaEngelliler Günü dolayısıyla düzenlediği yemek ve sahne gösterilerinin de olduğuprogramda özel bireyler aileleriyle birlikte doyasıya eğlendi.

Esenyurt Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliklerikapsamında anlamlı bir program düzenledi. Esenyurt Kültür Merkezi’ndedüzenlenen etkinlik belediye bünyesindeki halk oyunu ekibinin muhteşem gösterisiylebaşladı. Ardından Engelsiz Sanat Atölyesi müzik grubu izleyenlere coşku doluanlar yaşatırken müzik öğretmenlerinin sahne gösterisi ise keyifli anlara sahneoldu. Şiir yarışmasında Türkiye’yi temsil ederek Avrupa üçüncüsü olan özel bireyYunus Kara’nın programda okuduğu “Asıl En Büyük Engel Sevgisizliktir” şiiribüyük alkış topladı.

“BelediyelerOlarak Da Sizlere Borçluyuz”

Sahnede konuşma yapan Başkan Yardımcısı Halis Şimşek, “Devlet vebelediyeler topyekün size borçludur. Sizler alacaklısınız. Kent yaşamında ençok sorunları sizler yaşıyorsunuz. Ama buna rağmen çok güzel başarıhikâyelerinizin olduğunu da biliyorum. Bir kent kurgulanırken sizlerin deyaşayabileceği sorunlar göz önüne alınmalı. Belediyeler olarak da sizlereborçluyuz. Bu güçlüklere rağmen gösterdiğiniz çabaya teşekkür ediyorum” dedi.

“Çok KıymetliydiBizler İçin”

Böyle bir günde hatırlandıkları için mutluluğunu dile getiren özelbirey babası Serafin Balıkçı, “Çok memnun kaldık. Çok kıymetliydi bizler için.Böyle bir günde bizi unutmayıp davet ettiği için Belediye Başkanımıza teşekkürediyorum. İnşallah hiçbir çocuğumuz bakıma muhtaç kalmaz. Kendi ayaklarıüzerinde durmayı başarır” diye belirtirken özel birey Simge Mercan ise şunlarısöyledi: “Program çok güzel, mutlu oldum. Böyle güzel şeyleri hep bekleriz.”

 

drhf3pcmac5rfhbuvvo7okqp.jpg

rnbsujwexvqfz0dcunlksog2.jpg

gfvhyx8mys9ijak5etsobhqj.jpg

ywstg7lbg9xoakq15ytc3fiu.jpg

Irbk5yk8exfitbqsdyp3sg9g.jpg

vsy5fl3rlz1sjuddqc2qworp.jpg

pzkdsa0gbgkm68nanpxfe3bu.jpg

m1fs2l5jcvrgbx0eyoIfzwqw.jpg

wotcwmIj8rozeqklspmr2vu1.jpg

eekuynfmtbwjqzhsi4I1yobl.jpg

wm01e2uvnar7ns8debi4vdq9.jpg

17ed8p4bvIajwmuzvyochrmd.jpg

6Iqncwrbmzhb8tzxexdlyli9.jpg

fltopgmunrewdfyvbnm4qqp0.jpg

b71ujkh3yI6rwexfqdifmnsl.jpg

mwdbbtu9t7qjeid0pr3a6maz.jpg

srfrlqupoyIb4ec1czgk0wzi.jpg

lbjIofo497s8mdfmwecjy0qi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.