Özel Bireylere Danışmanlık Hizmeti

Özel Bireylere Danışmanlık Hizmeti

Özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata adaptasyonunu sağlamakamacıyla birçok çalışma yürüten Esenyurt Belediyesi, engelliler ve aileleri için‘Psikolojik Danışmanlık’ hizmeti de vermeye başladı.

Esenyurt Belediyesi özel gereksinimli bireylere verdiği hizmetlerebir yenisini daha ekledi. Özel bireylerin ve ailelerinin sağlık, eğitim, iş,bireysel ve sosyal hayat konularında yaşadıkları sorunların çözümüne destekolabilmek için ‘Psikolojik Danışmanlık’ hizmeti vermeye başladı. Alanında uzmanpsikologlar tarafından verilen hizmette engelli bireylerin eğitsel, mesleki,duygusal ve sosyal gelişimlerine yönelik destekte bulunuluyor. Merkezde verilenhizmetin yanı sıra evlere gidilerek de bireylere hizmet sunuluyor. Psikolojikdestek hizmetleriyle, engelli bireylerin ve ailelerinin toplumsal hayatakatılımını artırmak, bireysel ve çevresel sorunlarla başa çıkma becerilerikazandırmak amaçlanıyor.

zx0bh6mycvuIgphzm7f9g8kw.jpg

cnq9yujxwlvarcghlvhdjpek.jpg

av85mI7ulhp9sjewtnx6rcrg.jpg

rmfwvjg3Icuwn0aonzzpq8bd.jpg

mexgnkarwywj6t8bcu4pivnt.jpg

fmk7z3evmn6e5rlyjpfixbjk.jpg

fhs2qasattxy56przkwq3xvn.jpg

s2zlnkxdjwgIm5y7u89wkbiv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.