Özel Çocuklar İlk Binicilik Deneyimini Başkan Özer İle Yaşadı

Özel Çocuklar İlk Binicilik Deneyimini Başkan Özer İle Yaşadı

Esenyurt Belediyesinin At BinicilikTesisi’nde özel çocuklarla bir araya gelen Belediye Başkanı Prof. Dr. AhmetÖzer, onlarla hem tesisi gezerek atları sevdi hem de binicilik deneyimi yaşadı.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. AhmetÖzer, özel gereksinimli çocukları belediyenin At Binicilik Tesisi’nde ağırladı.Başkan Özer ile birlikte tesisi gezen çocuklar hem atları sevdi hem de ilk kezbinicilik deneyimi yaşadı. Minik misafirleriyle tek tek ilgilenen Prof. Özer,atla terapinin özel çocuklar üzerindeki olumlu etkisine değinerek, tesisinrehabilitasyon amacıyla da kullanılacağını söyledi. Aileleriyle birliktekeyifli bir gün geçiren çocuklar, Başkan Özer’e teşekkür ederek günün anısınahatıra fotoğrafı çektirdi.

“Çocuklarımızın Daha Mutlu Olabilmesi İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz”

Tesiste çocuklarla keyifli vakit geçirdiğinibelirten Prof. Özer, “Özel çocuklarımızı tesisimizde atlarla buluşturduk. Psikologlar,atlarla vakit geçirmenin çocuklara iyi geldiğini de söylüyor. Bu nedenle bu türfaaliyetlerimiz devam edecek. Biz de belediye olarak bu çocuklarımızın dahamutlu ve daha iyi olabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün de çocuklarımızlabir araya gelerek arkadaş olduk. Onlarla ata bindik ve tesisimizi gezdik.Bundan sonraki süreçte de özel çocuklarımızla sık sık görüşeceğiz” diyekonuştu.

3h2uooIrkjcn5zypnlgqqcxa.jpg

e7hbxaot2ezsIwnvcqdz5ngq.jpg

nrIoueg2bxsifyvtbsmtcxrm.jpg

r4nzvxielpIh8tqxkzd1pvsf.jpg

ycnyh5u10mw84ownab3r6fcg.jpg

a3bugf9fwu6qbss1lc5xvzrm.jpg

p9qsgxreh6hjp7nmcjnxfot8.jpg

subrhajwyp4q9fupbycok50s.jpg

wvj2pqup8sxggnlqy57ezblt.jpg

mrab5y3e8lvowck2jgdtr0uu.jpg

pgqz3hykea9vb64Iguhxwc7z.jpg

axamtulevzoIbzcmue49ypqn.jpg

7r6ehcyagx4dzkb8cunper59.jpg

rIdw1mvqth7ra64z5kfbk9hc.jpg

pn6a2xqmxef9yre4tw1b50di.jpg

in0mgzhcb8xuae2mrt1hrqjy.jpg

Iyhcbq2fmktqxnx7nlw10fie.jpg

9glbsbp5suenvoqeymkpm4lh.jpg

3bsjuhsquh0at62zizmvrbfn.jpg

wdurtcz8jtnmnyl6gxpxiuwo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.