‘Paletimden Duygu Renklerim’ sergisi açıldı

‘Paletimden Duygu Renklerim’ sergisi açıldı

Emekli öğretmen, ressam Şengün Saatçi Alacaklı’nın “Paletimden Duygu Renklerim” isimli yedinci kişisel resim sergisi, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde

‘Paletimden Duygu Renklerim’ sergisi açıldı

Emekli öğretmen, ressam Şengün Saatçi Alacaklı’nın “Paletimden Duygu Renklerim” isimli yedinci kişisel resim sergisi, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde ziyaretçilere kapılarını açtı. Sergide doğaya, doğanın güzelliklerine, insan yaşamından kesitlere, natürmort ve manzara çalışmalarına yer veren Alacaklı’nın eserleri, ziyaretçilerin beğenisini topladı. DOĞAYA YOLCULUK YAPILIYOR1986 yılından bu yana resim çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Alacaklı, “Doğa güzellikleriyle, bereketiyle var oluyor. Ancak hayat sadece güzellikten ibaret değil. İnsan yaşamında var olan huzursuzluklar bazen çözülemiyor. Sevgi ise hayatın çekirdeği, yüce, güzel bir duygu. Sevginin yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Sevgiyle dolu olunca insanlar, kin, haset, düşmanlık biter. Sergimde bu hislerimi paylaştım. Doğanın ışıklarının, renklerinin ruhuma verdiği ilhamla paletimde karışan renk duygularımı tuvale aktardım.” dedi. Alacaklı’nın sergisi 13 Mayıs’a kadar Galeri Maltepe’de ziyarete açık olacak. 
Kaynak: Maltepe Belediyesi








HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.