Paşabahçe Meydanı’nda 6 bin kişi iftar yaptı

Paşabahçe Meydanı’nda 6 bin kişi iftar yaptı

Beykoz ‘da ‘Sokak İftarları’ kapsamında Paşabahçe Meydanı’nda gerçekleştirilen iftarda yaklaşık 6 bin kişi aynı sofrada buluştu

Beykoz ‘da ‘Sokak İftarları’ kapsamında Paşabahçe Meydanı’nda gerçekleştirdiği iftarda yaklaşık 6 bin kişiyi aynı sofrada buluştu

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında her akşam farklı noktalarda kurulan sokak iftarlarında binlerce Beykozluya aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşatıyor. Paşabahçe Meydanı’nda gerçekleştirilen iftarda yaklaşık 6 bin kişi aynı sofrada bir araya geldi. Mahalle sakinleri aileleriyle birlikte açık alanda iftar yapma imkanı buldu.

İftar programı için memnuniyetini dile getiren vatandaşlardan İsmail Yıldız, “Burayı çok beğendim. Ortamı, maneviyat iklimini çok beğendim. Beykoz Belediyemize bu organizasyondan dolayı teşekkür ediyoruz. Yemekler çok kaliteli, bol, temiz ve çok memnunuz. Yeterince görevli var burada. Her masaya ayrılmış. Boğazımız da arkamızda. Çok güzel” dedi.

İftar yemeğinin ardından Beykozlular deniz manzarasının tadını çıkardı.


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.