PEDALLAR SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN ÇEVİRİLDİ

PEDALLAR SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN ÇEVİRİLDİ

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün, Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Kulübü iş birliğiyle bu yıl ikincisini düzenlediği “Beylikdüzü Sağlığa Pedallıyor” etkinliği, bisiklet sporuna gönül veren her yaştan vatandaşı bir araya getirdi. Başlangıcı Yaşam Vadisi 1.etaptan yapılan bisiklet turu, her ayın son perşembe günü ilçenin farklı noktalarında devam edecek.

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Kırlangıç Bisiklet Kulübü iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen “Beylikdüzü Sağlığa Pedallıyor”  etkinliğinin başlangıcı, Yaşam Vadisi 1.etaptaki Çanakkale Meydanı ve Atatürk Anıtı önünden yapıldı. Sağlıklı yaşamı desteklemenin yanı sıra bisiklet kullanımını yaygınlaştırmayı da hedefleyen etkinlikte, bisiklet sporuna gönül veren her yaştan vatandaş bir araya geldi. Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Ali Mesut Çelik ile Kırlangıç Bisiklet Kulübü Başkanı Haluk Karataş’ın öncülüğünde Beylikdüzü Metrobüs Meydanı’na kadar pedal çeviren grup, Yaşam Vadisi’ndeki başlangıç noktasına dönerek turu tamamladı. Bisikletle ilgili farkındalığı artırmaya devam edeceklerini belirten Kulüp Başkanı Karataş, Beylikdüzü Belediyesi’ne sağladıkları imkan için teşekkür etti.

Etkinlik yeni rotalarla devam edecek

Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Ali Mesut Çelik etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, “Bisiklet sadece bir spor aracı değil aynı zamanda bir sağlık aracı. Farkındalık sadece bisiklet sürenlerde değil, toplumda da olmalı. İnanıyorum ki Beylikdüzü’nde bunu egemen kılacağız. Emek veren herkese teşekkür ediyor, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’nü de kutlamak istiyorum.” ifadelerini kullandı. Etkinliğin her ayın son perşembe günü ilçenin farklı noktalarından devam edeceğini belirten Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fidan Gül ise “Bu projede amacımız hem bisiklet sporunu vatandaşlarımıza sevdirebilmek hem de bölgemizdeki bisiklet yollarını daha aktif şekilde kullanabilmek. Bisiklet kullanmaya gönül veren herkesi etkinliğimize bekliyoruz.” şeklinde konuştu.  

Etkinliğin sonraki rotaları ise belediyenin sosyal medya hesapları ile www.beylikduzu.istanbul adresinden duyurulacak.

8tdigcalf4tdwxfaqjxvnyjk.jpg

drzgIngmxzbkv9odeslvosqc.jpg

5rpyqkifqso0elwdxdsIgzeb.jpg

qutmntccy4sppl0vhb7dgijo.jpg

vqr2pugmqc0vnxtl7eokjaz6.jpg

w5mmjhxcsjtuufbr2oybayzq.jpg

yu0x6o5haatmk8pnsoflqejd.jpg

d7amulytf5kmbh9cfl83r1qr.jpg

1z8uch9ayiunwdo3zr6rl0av.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.