Pendik’in dört bir tarafında çalışıyorlar

Pendik’in dört bir tarafında çalışıyorlar

Pendiklilerin günlük yaşantılarını konforlu hale getirmek için çalışan Pendik Belediyesi ekipleri alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ramazanoğlu’nda asfalt serimi, yağmur suyu kanalı; Kurtköy’de yol açma; Kavakpınar’da prestij aydınlatma çalışması yapan ekipler, bir yandan da yine Ramazanoğlu Mahallesiyle birlikte Ahmet Yesevi, Çamlık, Batı ve Yeni Mahallelerde de kaldırım çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler ayrıca tüm mahallelerde tamir onarım ve bakım çalışması yapıyor.

Dekoratif aydınlatma, caddelere estetik katıyor

Pendik Belediyesi birçok caddede prestij aydınlatma çalışması gerçekleştiriyor. Son olarak ekipleri Kavakpınar Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde dekoratif aydınlatma direkleriyle donatıyor. Şu ana kadar farklı caddelerde konulan 514 adet dekoratif aydınlatma direği özellikle akşam saatlerinde caddelere estetik bir görünüm sağlıyor.

Dökülen asfalt miktarı, 100 bin tonu aştı

Belediye ekipleri hava şartlarının uygun olmasını fırsat bilerek bir yandan da asfalt serimi ve kaldırım imalatı gerçekleştiriyor. Bu yıl dökülen asfalt miktarı 104 bin 300 ton olurken 2019 yılından bu yana serilen asfalt miktarı 588 bin ton oldu. Kaldırım imalatında ise bu yıl 73 bin metrekare, 2019 yılından itibaren ise 492 bin metrekare kaldırım yapıldı.

swzyubh7ouv4rko60laxzpt8.jpg

dzuqlm4a2pffk5bsnpwievon.jpg

t7fyaIsle643vlkbwgszkdg2.jpg

gx6fIu2mdz1xcve4fuj3tmh5.jpg

6balc2psxmvk3yh9qaoIqnwc.jpg

bpsk35m2i9wzrbt7s0mptnxg.jpg

vfu1lhm3ay6gwnxkct4mxqns.jpg

06uhetmwsngwxlsvr8cjuzkx.jpg

hvtrkex16zp4bnIhklsyoyrc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.