PENDİK'TE BİR ELEKTRONİK MAĞAZASINI SOYANLAR KAMERA KAYITLARI SAYESİNDE YAKALANDI

PENDİK'TE BİR ELEKTRONİK MAĞAZASINI SOYANLAR KAMERA KAYITLARI SAYESİNDE YAKALANDI

İstanbul Pendik’te bir elektronik mağazasını soyan hırsızlar, güvenlik kameralarından tespit edilerek, düzenlenen operasyonla yakalandı. B.E. tutuklanırken, K.I. ile ilgili soruşturmanın...

İstanbul Pendik’te bir elektronik mağazasını soyan hırsızlar, güvenlik kameralarından tespit edilerek, düzenlenen operasyonla yakalandı. B.E. tutuklanırken, K.I. ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Pendik ilçesinin Yenişehir Mahallesi’nde bulunan bir elektronik ürün mağazasının 22 Mart’ta soyulmasıüzerine araştırma başlatıldı. Olay gecesi hırsızlar tarafından kullanılan otomobilin kiralık olduğu tespit edildi. Otomobilin bir benzinlikten yakıt aldığı bilgisi üzerine incelenen kameralarda, otomobili kullanan kişinin B.E. olduğunun anlaşılmasıyla, şüphelinin bir otelde konakladığıöğrenildi. Takibe alınan B.E. otelden çıktığında bindiği aracıyla polis ekiplerinin aracına çarparak kaçmaya çalışırken, yanındaki K.I. isimli şüpheliyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Araç içine yapılan aramalarda; 9 cep telefonu, 2 powerbank ve 4 cep telefonu kılıfı ele geçirildi. B.E. tutuklanırken, K.I. ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.