PLASTİK KAPAKLAR, TEKERLEKLİ SANDALYE OLSUN

PLASTİK KAPAKLAR, TEKERLEKLİ SANDALYE OLSUN

Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile birlikte düzenlemiş olduğu projeye katkı sağlamak ister misiniz? Sadece plastik ve renkli kapaklarınızı biriktirerek, belirtmiş olduğumuz noktalara getirerek sizler

Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile birlikte düzenlemiş olduğu projeye katkı sağlamak ister misiniz?  Sadece plastik ve renkli kapaklarınızı biriktirerek, belirtmiş olduğumuz noktalara getirerek sizler de bu projemize destek olabilirsiniz.

    Birilerine yardımcı olabilmek için onlarla aynı durumda olmamız gerekmiyor. Bu yüzden içtiğiniz su şişesinin ya da kullandığınız damacananın, zeytinyağınızın, meşrubatınızın kapağını atmak yerine biriktirirseniz, sizler de engelli vatandaşımızın hayatına özgürce devam etmesini, yaşadığı dünyayı keşfetmesini ve en önemlisi mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

  Toplamda 250 kg kapak toplanıldığında Şile’de bulunan 1 engelli vatandaşımız tekerlekli sandalyesine ve tıbbi malzemesine sahip olacak.

  Haydi Şile..Hep birlikte el ele vererek bu projeyi tamamlayalım. 


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.