PM üyesi Öztürk Doğu İl Ziyaretlerine Devam Ediyor

PM üyesi Öztürk Doğu İl Ziyaretlerine Devam Ediyor

CHP Parti Meclisi üyesi Serpil Öztürk genel merkez tarafından sorumlu olduğu İl ve ilçe ziyaretlerine kar kış demeden devam ediyor

  CHP Parti Meclisi üyesi Serpil Öztürk “,Bitlis Tatvan ve Varto ilçesine gelerek  2015 Genel seçimler öncesi İl binasın ve ilçe örgütlerini ziyaret etti,CHP Parti Meclisi üyesi Serpil Öztürk “Genel Seçim çalışmaları ile ilgili il ve ilçe başkanlarımızla neler yapılabileceğini tartışıp konuşacağız. Aynı zamanda Sivil Toplum Örgütlerini de gezerek 2015 genel seçimleri  için destek isteyeceğiz. Bunları anlatmaya geldik” dedi. CHP Parti Meclis Üyesi Serpil Öztürk gittiği ilerde önce CHP il başkanları,ilçe başkanları ,Kadın kolları ve geçlik kollarıyla sırasıyla görüşmeler yapıyor sorunlar hakkında ve Genel seçimler öncesi yapılması gereken çalışmalara hakkında rapor hazırlıyor ziyaretlerinde stk başkanları ve esnaf ziyaretleri yapan Öztürk; Hazırladığı Raporlar 15 Şubat günü yaplacak PM Öncesi Genel Başkan soncağını  belirti.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.