"Pony Club Şehrinize Geliyor" etkinliğimizin 2. etabı Nevşehir'de başlıyor

2. etabı Nevşehir'de başlıyor


Kırklareli

Çocuk yaşta at sevgisini geliştirmek amacıyla 2014 yılında startını verdiğimiz sosyal sorumluluk projemiz 2022 yılında da devam ediyor. 13 - 26 Temmuz tarihleri arasında Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Bilecik, Sakarya, Karabük ve Bolu'da gerçekleştirilen ilk etabın ardından etkinliğin şimdiki durağı Nevşehir'deki çocuklarımız olacak.


Edirne, Keşan

Kulübümüzün 2014 yılında başlattığı ve yaklaşık 80.000'i aşkın çocuğun atlarla buluşmasını sağladığı "Pony Club Şehrinize Geliyor" sosyal sorumluluk projesinin yeni adresi 8 - 9 Ağustos günleri Nevşehir'in Kayaşehir ilçesinde ki çocuklarımız olacak. 14.00 - 18.00 saatleri arasında Pony atlara binebilecek olan çocuklar etkinlik alanında çeşitli oyun aktivitelerine de katılabilecek.

Bu yıl 3 etap halinde gerçekleştirilecek etkinliğin açılışı 13 - 26 Temmuz tarihleri arasında Kırklareli, Edirne ( Keşan ), Balıkesir ( Bandırma ), Bilecik, Sakarya, Karabük ve Bolu'da gerçekleşti. Bu 7 ilimizde yaklaşık 5.000 çocuğumuz profesyonel ekipler eşliğinde atlara binerek düzenlenen aktivitelerle keyifli vakit geçirmeleri sağlandı.

20 ilin ziyaret edilerek çocukların atlarla bir araya getirilmesi planlanan etkinliğimizin 3. etabı  ise Gaziantep, Kilis, Hatay, İskenderun, Osmaniye, Mersin ve Karaman illeri olacak.
 

epz6lqcsx7abzt5w2qvhsrkx.jpg

4fdpIaixknkup7yoy2txb9cg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.