Prof. Dr. Ahmet Özer: “Esenyurt Halkı İçin Varız”

Prof. Dr. Ahmet Özer: “Esenyurt Halkı İçin Varız”

Dün gerçekleşen devir teslim töreninin ardından “hizmetyolculuğumuz başladı” diyerek halka seslenen Esenyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. Ahmet Özer, iftar programında Esenyurtlularla bir araya geldi. Dur durakbilmeden Esenyurt’a hizmet için kolları sıvayacağını belirten Başkan Özer;  “BizEsenyurt halkı için varız. Ben ve belediyemiz, Esenyurt halkının hizmetinde veemrinde olacağız. Onların sorunlarını birlikte çözeceğiz” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Çınar ve ÖrnekMahalleleri Kapalı Semt Pazarı’nda düzenlediği iftar programında Esenyurtlularile bir araya geldi. Prof. Dr. Özer, tasavvuf müziği dinletisi eşliğindevatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Seçimi kazanmak önemli ancak ondan sonrakisüreç daha önemli diyerek Esenyurtlulara seslenen Özer, “Bugün istedik ki halkımızla beraber olalım. Buişin asıl kahramanları sizlersiniz çünkü siz halksınız. Uzunca bir dönem birliktemücadele yürüttük. Sonuçta halkımız kararını verdi ve mazbatamızı aldık. Devirteslim törenini gerçekleştirdik ve hemen ardından işe başladık. Burada önemliolan konu ise; evet, seçimi kazandık ancak asıl ondan daha önemlisi seçimikazandıktan sonraki süreci kazanmak. Seçimi kazandıktan sonraki sürecikazanmanın yolu da hizmetten geçer” ifadelerini kullandı.

Hizmet Etmek İçinKolları Sıvayacağız”

Esenyurt’lailgili hedeflerini hayata geçirmek istediğini vurgulayan Başkan Özer; “Siz, halkolarak son sözünüzü söylediniz. Bundan sonra söz söyleme işi ise bize ait. Sözüsöyleme biçimleri vardır. Örneğin bir şair şiiriyle konuşur, bir yönetmenfilmiyle konuşur, bir yazar romanıyla konuşur, bir belediye başkanı dahizmetleriyle konuşur. Dolayısıyla bundan sonra dur durak yok. Halkımıza gecedemeden, gündüz demeden hizmet etmek için kolları sıvayacağız. Aşkla ve şevkle buşehir için çalışacağız. Bu bizim en temel düsturumuz. İkinci düsturumuz ise adil,kapsayıcı, eşit ve ulaşılabilir bir yerel yönetimi sizlerle beraber inşaetmektir. Ve en önemlisi bundan sonraki süreçte Esenyurt’la ilgilihedeflerimizi hayata geçirmektir. Esenyurt'u huzurlu, yaşanabilir bir kentyapmak, 21. yüzyıla yakışır bir şehir haline getirebilmek en önemlihedeflerimizin başında geliyor. Kentimizi bu hedeflere ulaştıracak projelerimizvar. Projelerimizi; muhtarlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, kanaatönderlerimizle ve hemşehri derneklerimizle beraber gözden geçirip revizeedeceğiz. Ve halka dokunan sorunları acil bir biçimde çözen, kente değer katan,geri döngüsü olan projeleri hızla hayata geçireceğiz.” dedi.

zwhz3n7ascfqwtudyd1klp09.jpg

58cmkinrI4aobkwmsujd0lqb.jpg

wuuaojc0jfbsb45tpf1enzIa.jpg

eo1gi9x54bnmI27yszrdhjfo.jpg

vbgan2e9tziu8fthazh1dovp.jpg

uxoqdijjvstaebpmnzhz76td.jpg

fmc3sgp1cebfs48rjubihu2o.jpg

ufdna9kpeerpicytnbwmoxbI.jpg

6ykfosom8arf1yjxwqIect3d.jpg

mipl8gh42kcxba0uzxnhloww.jpg

bc92v8qz5gw4ds1u6ykhj0pm.jpg

jh6byo9eq2aIh0tq3e5xmkvw.jpg

jptfkrwydi4nuzv8lqmacofp.jpg

fkvhjmqdo5ntuabkpctg96ex.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.