Prof. Dr. Ahmet Özer: “Esenyurt’u Barış Ve Kardeşlik Şehrine Dönüştüreceğiz”

Prof. Dr. Ahmet Özer: “Esenyurt’u Barış Ve Kardeşlik Şehrine Dönüştüreceğiz”

Seçim zaferinin ardından Esenyurtlularla buluşan Belediye BaşkanıProf. Dr. Ahmet Özer “Birliktekazanacağız dedik ve birlikte başardık. Adil olacağız, eşit olacağız, kapsayıcıolacağız” dedi.

 

EsenyurtBelediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer eski belediye binasında Esenyurt halkıile bir araya geldi. Tebrikleri kabul eden Özer, birlik ve beraberliğe vurguyaptı. Özer, “Yaklaşık kırk gündür sahada çalıştık. Sizlerle beraber emekverdik, ter döktük. Bu güzel ve güzide şehrimizi ev ev, cadde cadde, mahallemahalle, fabrika fabrika dolaştık ve halkımızın yüreğindeki umuda, gözlerindekiinanca hep güvendik. Onlar bizi, biz onları sevdik. Zaten ben Esenyurt'ayabancı biri değildim. Yaklaşık on senedir İstanbul'a hizmet veren biriyim.Sayın İmamoğlu ile birlikte bir yol arkadaşlığımız vardı ve nihayet bu yolarkadaşlığı burada, Esenyurt'ta bir adaylaşma sürecine dönüştü. Bizim halklakurduğumuz bağı gören bazıları, bizimle ilgili bir takım karalama kampanyalarıbaşlattı. Zannettiler ki bu yalanlarla halkı kandıracaklar. Bu yalanların büyükkısmına cevap vermedim çoğu kez. İstedim ki halkım cevabını versin ve öyledeoldu. Halka selam olsun. Biz zaten halkımız için varız. Ve geldiğimiz gündenitibaren şunu söyledik: Biz halkımızla beraber yürüyeceğiz. Adil olacağız, eşitolacağız, kapsayıcı ve ulaşılabilir olacağız. Bu sözlerimiz bizim yönümüz olacak.Asla şımarmayacağız, şaşırmayacağız. Her zaman, her daim halkımızın emrindeolacağız. Halkımızın başımızın üstünde yeri olacak.”

 

“Esenyurt’u Barış Ve KardeşlikŞehrine Dönüştüreceğiz”

 

Ayrımgözetmeksizin Esenyurt’u barış ve kardeşliğin şehrine dönüştürmeyihedeflediğini belirten Başkan Özer; “Esenyurt küçük bir İstanbul, İstanbulküçük bir Türkiye demiştim. Esenyurt'u aldığımızda İstanbul'u alacağız.İstanbul'u aldığımızda ise Türkiye'de demokrasinin yolunu açacağız demiştim.Şimdi bu yolu hep birlikte açtınız. Meşaleyi Esenyurt’tan yaktınız. Ahmet Özerolarak bugünden itibaren Esenyurt'un belediye başkanıyım. Ayrım gözetmemek vebirbirimizi sevmek bizim düsturumuz olacak. Biz burada bir kent uzlaşısınıgerçekleştirdik. Çünkü demokrasinin temeli diyalog ve uzlaşıdır. Esenyurt’usizlerle beraber bir barış ve kardeşlik şehri haline getireceğiz. En büyükiddiam bu benim”

 

“Gece Demeden Gündüz DemedenHalkımızın Hizmetinde Olacağız”

 

Seçimsürecinin artık geride kaldığını ve zaman kaybetmeden çalışmalara başlayacağınıvurgulayan Özer; “ Esenyurt, Türkiye’nin en büyük ilçesi. 7 büyük şehir, 57ilden daha büyük bir kent. Sizlerle birlikte bu şehri 21. yüzyıla yakışır birşehir haline getireceğiz. Seçim süreci artık geride kaldı. Bundan böyle bizönümüze bakacağız. Esenyurt'un çok güçlü yanları var. Önemli bir üretim gücü, gençbir nüfusu ve 81 ilden gelen insanlarımız var. Bu da bizi güçlü kılıyor. Çünkü göçlegelen insan çalışkandır, hırslıdır ve sürekli ileri gitmek ister. İlerigittiğinde de kentine, kendine, ailesine, ülkesine büyük katkı sağlar. Buözellikler yetenekli yöneticilerin elinde nimettir, yeteneksizler ise bunukülfet olarak görür. Bu nimetle beraber Esenyurt'u sizlerle dönüştüreceğiz.Liyakat, ehliyet, çalışkanlık ve uyum en temel düsturumuz olacak.

“Bundan sonra işimiz gücümüzEsenyurt”

Bugüne kadaryaşanan olumsuzlukları her bir Esenyurtlu vatandaşın desteği ile aşacaklarınıbelirten Prof. Dr. Ahmet Özer; Esenyurt’ta yetişmiş yüksek bir insan gücü,köklü sivil toplum kuruluşları, halk önderleri ve kanaat önderleri var.  Onlar her zaman benim doğal danışmanlarımolacak. Ben bir profesör olarak sayısız okul okudum, onlarca ülke gezdim. Ancaksiz olmazsanız, sizinle beraber yürümezsek asla başaramayız. Bunun için bize elverin, güç verin bu yolu beraber yürüyelim. Birlikte toplumsal barış ve huzuriçinde üreteceğiz, bölüşeceğiz. Ve beş yılın sonunda her bir Esenyurtlu gururlaben Esenyurtluyum diyebilecek. Bundan sonra işimiz gücümüz Esenyurt.”

“Yolunuz, Yolumuz Açık Olsun”

 

İstanbul’daCumhuriyet Halk Partisi’nin seçim başarısına da değinen Başkan Ahmet Özer; ‘BizEsenyurt’u, Sayın İmamoğlu da İstanbul'u kazandı. Ayrıca 26 tane belediyeyi dahakazandık. Türkiye'de muhalefet büyük bir zafer elde etti. İstanbul gibi birdevin bizimle beraber olması, bizim yol arkadaşımız olması Esenyurt için büyükbir avantaj. Halkın belediye başkanı olarak asla böbürlenmeyeceğiz. Halkımızaüstten bakmayacak, fil dişi kulelere çekilmeyeceğiz. Bu işe halkla başladık, halklanihayete erdireceğiz.  Yolunuz, yolumuzaçık olsun.”  Dedi.

 

4cpq9fv3ptwaghkuky1bd5xn.jpg

dlu9nszsrgfyo8jIkwcotpdq.jpg

otyu9hrqb0jzpmqex7t1bIk3.jpg

3pkzev0zhyald6vuio41rato.jpg

5mrf2sobkwevpcf098hos73i.jpg

odtp6qdtq0x5zws4vb2myul9.jpg

atdclkvkz5hrnxevuo3lbz8e.jpg

rtzp7rcsn5hoI2i4bjk38e96.jpg

nt4hoiv328xwkopa1mrxdswq.jpg

xvy4zz9fdnrgoqwswbuqjnco.jpg

pghkfaa3crbluc4fsbqnmnpo.jpg

movffqpcxvr4mbxn5e6ujng2.jpg

1os9u523wjv04wehujI7akfa.jpg

9ifdu6obeztqxpg8fxr20yvt.jpg

5oxzm9p7kwtkwt26ayhjvgnq.jpg

zzoo2ungeyIt4avbmlfn631e.jpg

7zyxpckqkd8nhpsot4a02wdi.jpg

3vjryu7k5zhvx0Icf6rtzlsw.jpg

bpugcswz6aynxwhtkds0jfjk.jpg

pw4zs7fcvdsybkqaontvo8g6.jpg

xauzwvItmynus6phllvjpqrk.jpg

woervjhhci67z48bmfj3n5qo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.