Projeler Halkla Buluştu

Projeler Halkla Buluştu

Kılıçdaroğlu: Başkanlarımız Her KuruşuHalk İçin Harcıyor

Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, yerel yönetimler ve halk bütünleşmesiyle ortayaçıkan değerleri ve projeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nunkatılımıyla gerçekleşen Esenyurt Buluşması’nda kamuoyu ile paylaştı. Programda konuşan CHPLideri Kılıçdaroğlu, “Başkanlarımız her kuruşu halk için harcıyorlar. Onlarbütün engellemelere rağmen görevlerini yapıyorlar. Sizin için çalışıyor, sizehizmet ediyorlar” dedi.

2019 yılından buyana Esenyurt’ta yapılan proje ve hizmetler halkla buluştu. CHP Genel BaşkanıKemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Yeni Belediye Meydanı’nda gerçekleşenEsenyurt Buluşması’nda, tamamlanan projelerin toplu açılışı yapıldı. Açılışöncesi Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, nasıl bir belediyedevraldığını, 4 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmaları ve yeni dönemdeEsenyurtluları bekleyen projeleriyle ilgili sunum yaptı. Sunumun sonunda BaşkanBozkurt’un Genel Başkan Kılıçdaroğlu için söylediği, “Ülkemizin geleceğini kendi düşüncesinden daha çok önceleyen başka bir kişide bilmiyorum. Bu ülkenin sizin liderliğinize ihtiyacı var” sözlerine tüm salon ayakta alkışlayarak destekverdi.

Esenyurt’unbirçok noktasından ve sosyal medya hesaplarından da canlı yayınlanan programa CHPİstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, CHP ilçe yönetimi ve çok sayıdavatandaş katıldı.

“Başkanlarımız Her Kuruşu Halk İçinHarcıyor”

Programda konuşmayapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Burası bir beton ormanına dönüştürüldü. Bunların gözü dönmüş. Nerede ağaç görseler oraya beton döktüler. Esenyurt BelediyeBaşkanı'mız hakkında 130soruşturma açılmış. Açmazsanız namertsiniz! Alın teri dökmüşsen mesele yok.Sanmayın ki sadece Esenyurt için bunlar oluyor. Hayır, bütün belediyebaşkanlarımız için bunları yapıyorlar. Biri gidiyor öbürü geliyor. Devamlıdenetleyelim, engelleyelim, haciz koyalım. Sonra meydanlarda diyelim ki ‘Sizseçtiniz ama bunlar iş yapmıyorlar.’ Ama bizim belediye başkanlarımızzekâlarını kullanıyor. Her kuruşu halk için harcıyorlar. Onlar hangi engelleriçıkarırlarsa çıkarsınlar, başkanlarımız bu engelleri aşmayı biliyor. EsenyurtBelediye Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt'a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na hepinizinhuzurunda sevgilerimi,saygılarımı sunuyorum. Onlar bütün engellemelere rağmen görevlerini yapıyor. Yapmaya da devam edecekler. En büyükdayanakları, en büyük gücü sizsiniz. Desteğinizi, belediye başkanlarımızın arkasındanasla ve asla çekmeyin. Onlara moral verin, çünkü onlar sizin için çalışıyor vesize hizmet ediyor” dedi.

“Suriyeli Kardeşlerimizi DavullaZurnayla Göndereceğiz”

CHP lideriKılıçdaroğlu, belediye öncülüğüyle bir kısım Suriyeli vatandaşın kendiiradeleriyle Suriye'ye gönderilmesine engel olunduğunu söyledi. Kılıçdaroğluşöyle konuştu: “İki otobüsle Suriyeli kardeşlerimizi onların iradeleriyleSuriye'ye gönderecektik. Hemen müdahale ettiler. 'Vay nasıl olur? Kılıçdaroğlu geldi,Suriye'ye gönderecek. E biz ne diyeceğiz!...' Ne derseniz deyin en geç iki yıliçinde bütün Suriyeli kardeşlerimizi Suriye'ye davulla zurnayla göndereceğiz.Hiçbir engeli tanımayacağız.”

Konut Mağdurlarının Sorunları Milletİttifakı ile Çözülecek

İlçedeki konut mağdurlarıyla ilgili de konuşan CHP LideriKılıçdaroğlu, “Esenyurt'ta konut mağdurlarının olduğunu biliyorum. Vatandaşparasını vermiş. Otuz bin daire yapılacak. Altmış bin kişiden para toplamış. Peki herkes şimdimağdur. Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun. Bu paralar toplanırken bubelediye ne iş yapıyor! Buparalar toplanırken bu iktidar ne iş yapıyor! Vatandaş açıkça soyulurken bu iktidarne iş yapıyor! Seçimlerdenönce tam üç kez, grup toplantısında bunu dile getirdim. Tam üç kez, yapmayın,etmeyin dedim. İnsanlar başını sokabileceği bir ev istiyor. Para istemişsiniz,parasını vermiş amaistismar edilmiş, hakkı elinden alınmış. Şimdi bu kişi ne olacak? Bunu belediyebaşkanları çözemezler. Bunu merkezî hükümetin çözmesi lazım. Merkezî hükümetinçözmesi için de bunların gitmesi lazım. Esenyurtlara söz veriyorum: Millet İttifakı'nın iktidarındagöreceksiniz. Allah nasip ederse sizlerin oylarıyla geldiğimizde bu sorununkısa sürede nasıl çözüleceğini göreceksiniz. Herkesin hakkını hukukunu teslimedeceğiz” diye konuştu.

Türkiye'yi İkinciYüzyılında DemokrasiyleTaçlandıracağız

CHP’li belediyebaşkanlarının tüm engellere rağmen arı gibi çalıştıklarını söyleyen CHP LideriKılıçdaroğlu şöyle konuştu: “Engeller çıkarıyorlar. Çıkarsınlar. Hiç önemlideğil. Ama yargının sopa olarak kullanılmasını asla kabul etmiyoruz. Takdir milleteaittir. Milletin, sesine de oyuna da güven duyuracağız. Hem demokrasidiyeceksin hem millet diyeceksin, arkadan milletin arkasından dolanıp, milletinoyunu yok etmeye çalışacaksın. Bunu kabul etmiyoruz. Bunun mücadelesinivereceğiz. Hiç kimse endişe etmesin ve hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Hepberaber Türkiye'yi ikinci yüzyılında demokrasiyle taçlandıracağız. Hiçbir ayrımyapmayacağız.”

“Esenyurt Giderse Mekke Gider, Dediler, Gitmedi”

Ülkede yaşanılansorunların yanlış yönetimden kaynakladığını belirten Esenyurt Belediye BaşkanıKemal Deniz Bozkurt, “Bize ‘Bu işlerin tamamını yapamazsınız’, ‘Bırakıp kaçar’dediler, kaçmadık.‘Esenyurt giderse Mekke gider’ dediler, gitmedi. ‘Sosyal yardımlar biter’ dediler bitmedi. Tam aksinearttı” diye konuştu.

“Bu Ülkenin Sizin Liderliğinizeİhtiyacı Var”

Konuşmasının son bölümünde CHP Liderine adaylıkçağrısı yapan Başkan Bozkurt, “Şimdi yaşadıklarımdan edindiğim tecrübelere göreülkemizi bir lidere ihtiyacı var. Neden? Yaşadığımız sorunların tamamına yakınıyanlış yönetimden kaynaklanıyor. Dolayısıyla bu ülkenin sizin liderliğinizeihtiyacı var. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt olarakkonuşmuyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir vatandaşı olarak konuşuyorum.Bunu söyleme hakkım olduğu için söylüyorum. Neden siz? Çünkü ben, sizden daha çok Türkiye'yi bir arada tutacakbaşka bir kişi bilmiyorum. Ülkemizin geleceğini kendi düşüncenizden daha çokönceleyen başka bir kişi de bilmiyorum. Devlet tecrübesi, SSK'da çalıştınız, maliyede çalıştınız, CumhuriyetHalk Partisi'ni yönettiniz. Dolayısıyla benim aklıma başkakimse gelmiyor. Sahip olduğunuz yüksek adalet duygunuzdan dolayısizin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı olmanızlazım.” ifadelerini kullandı.

nxabzgyrpsl3hwijqse02rnv.jpg

zbo34lgagskuzyr8fcx9of1e.jpg

a6hjwgf4orgnu2za7nl0j3yc.jpg

jzddxpIaqbngp7vvk3u0wh19.jpg

I9hnae8c3bosz7fxsow20ltu.jpg

qnv5vy6fgoadb0dlr1mjotxl.jpg

st0jsIovhe6f2gefuq3b19a8.jpg

zj03jhf9g8slIrkxmtb6pvsc.jpg

7cyikoxnegtmdlI2n0ljsxjv.jpg

a8v5axf3cnqclyvtkzpbdyhj.jpg

sivd32bu7kojzxI6pl4cyqg5.jpg

mqubaf7a0cshtknq64gutmwx.jpg

t0mapexzxjs1ndoch4rdqIsl.jpg

x2f7runcs8ww3hkvliftlrd9.jpg

e01tbgtync82pqhrse5umjlo.jpg

znljomy0fe86wqaaIc4t2zhj.jpg

bqjchsycapjrl2vhfxuulq07.jpg

5k2cbIjimfxzl8pkt0dseros.jpg

fpfbg3y7dae54z1ijgtr9hlq.jpg

dyfcqjxl9xssfgzv5ohezron.jpg

bo5wme8Iyfbrnqhwgdikztjv.jpg

1c29wqrypaypnt5zb0drgeuz.jpg

wn014hwku3zrgmzshtdupbjy.jpg

gzmapvjxurIdmlpxvfon3kf4.jpg

Izytxtyaobl3cxhmbhqkg5wn.jpg

umronl2hxkdg7edjt59fwsmb.jpg

xvemshncjlv0hgww3lpirgoz.jpg

f0jrqtcba7jx5p2k9sezaulc.jpg

hu9ycqtblez5aIa0kvgulf4o.jpg

vhn6a3wlsxs4pegdwhcml78p.jpg

abmuhfnqywt7ljoz5rlqsaIe.jpg

eIpxslbv6jhafw78yci5gsjc.jpg

bptayebor20ko7nfcvvgfjdl.jpg

qtqxazo3Iyg1zelsfnce0b9s.jpg

ueg17yrofejdl5gyzaonc0rt.jpg

auxcwvykphf2qx56cmgjpl7e.jpg

omo5mghe68lyztbgkwhrpt7d.jpg

yikxavecjwpaq3mzdm0ltwk6.jpg

dhxyofaexIpkjlqgctbrk4mf.jpg

neru9ssgq0f5lpjh7ewb68vI.jpg

agegmnjofzy6I5bxf7prcuui.jpg

Ilq1udszqt2ao9zehhkjdkug.jpg

kfn9jln26lmcsrxavswgbqk1.jpg

ivm36qjgwcgd9cahtpzhrpsl.jpg

u13rcpjvsmdr9djamskI8xoy.jpg

p2ebw57z4oxy6p0vejwlhk9f.jpg

kxr4czpfigyksr3qwsubjh8j.jpg

57hpmyuq320f8djcnuwexjcp.jpg

bw8qbtgazclvyIw23tughqfc.jpg

sjmb89wlfdryIqz6f7e0mpk1.jpg

mfnfbdclqzkonsp4qcatzjmv.jpg

muswjI5nvy9v8tlz6wc4lh7g.jpg

8rrgwpojm20szod49elq1bgx.jpg

ktmruxymyj3s2hitapgg6l5x.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.