Ramazan coşkusu Eyüp'ün her köşesinde yaşanıyor

Ramazan coşkusu Eyüp'ün her köşesinde yaşanıyor

İstanbul'da Ramazan coşkusunun en fazla hissedildiği yerlerden biri olan Eyüp'te Ramazan bir başka güzellikte yaşanıyor.

İstanbul'da Ramazan coşkusunun en fazla hissedildiği yerlerden biri olan Eyüp'te Ramazan bir başka güzellikte yaşanıyor. Yerli yabancı dünyanın dört bir tarafından gelen misafirler, Eyüp Sultan'da Ramazan ayını bu manevi atmosferde geçirmenin memnuniyetini yaşıyorlar.

Eyüp Belediyesi'nin titizlikle hazırladığı Ramazan etkinlikleri de misafirlere unutamayacakları anlar yaşatıyor. Eyüp Sultan ve çevresi günler öncesinden Ramazan ayını ve misafirleri ağırlamak için hazırlandı. Her yeri gül kokularına bezenen Eyüp Sultan'da bütün hazırlıklar tamamlandıktan sonra, bir yıldır özlemle beklenen 11 ayın sultanı Ramazan ayı geldi.
Şimdi ise Ramazan, Eyüp Sultan'ın her köşesinde dolu dolu etkinliklerle bir başka güzellikte yaşanıyor. Eyüp'te Ramazan ayı boyunca düzenlenecek mahalle iftarları ve özel sahur programları haricinde çocuklar için tekne orucu iftarları, meal okumaları, ramazan sohbetleri, sema gösterileri gibi pek çok farklı etkinlik ziyaretçilerle buluşacak.


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.