Ramazan Etkinlikleri devam ediyor

Ramazan Etkinlikleri devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’nda düzenlediği geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Tarkan Köylü’nün ‘Kum Gösterisi’ büyük ilgi çekti. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesi Baraj Mahallesi sakinlerine de iftar yemeği ikram etti.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Geleneksel Ramazan Etkinlikleri ikinci gününde de devam etti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik iftar sonrası Karagöz-Hacivat gölge oyunu ile başladı. Ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası muhteşem bir konser verdi. Antalyalılar, ABBO’nun konserinde keyifli bir akşam yaşadı.

Kum Gösterisi Büyüledi

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında Kum Sanatçısı Tarkan Köylü de muhteşem bir gösteri sundu. Köylü’nün ‘Kum Gösterisi’ izleyenleri büyüledi. Tarkan Köylü, Malazgirt Savaşı, Fatih Sultan Mehmet, Kurtuluş Savaşı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü kum üzerinde anlattı. Köylü, en son Antalya manzarası ile gösteriyi tamamladı. Sanatçı Tarkan Köylü'nün kum tanecikleriyle yaptığı gösteri büyük alkış aldı.

Mobil Aşevi Kepez İlçesi'nde

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Mobil Aşevi ile mahalleleri dolaşarak, vatandaşlara sıcak yemek ikramı da gerçekleştiriyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na ait Mobil Aşevi, Ramazan’ın ikinci günü Kepez ilçesi Baraj Mahallesi’nde 1500 kişiye dört çeşit iftar yemeği dağıttı. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne iftar ikramı için teşekkür etti. Mobil Aşevi, Ramazan ayı boyunca ağırlıklı olarak Kepez ilçesindeki mahallelerde olacak.

hfngkjboycs4dmhnIxvd5kpw.jpg

h2a5mcikIz4uboxqahspfxn7.jpg

xf7faonyIjr8rbsgc91uyjiq.jpg

vehlsk2spd3lcyxguwcm81ou.jpg

zwIi3lpe4cxmpnzx2vb9lgk0.jpg

xu9mk84gzwinbfhvjdqoarp6.jpg

mzkxkd0l8ti6rgpbwaycmdu4.jpg

yq58bter4wlao93kIei1nztx.jpg

bvpqjawgipcz6nfkand2dljq.jpg

j71axmbdybc3shqswtr25af9.jpg

esdhn6vml2fdIu7xby4gi1sx.jpg

tayrvftmg7krhkvepooz5wj0.jpg

wi98ryjmgmcpautzhn6dkgqe.jpg

muavzncfup1sl2tzygejI8hl.jpg

xxdm9pkrnbi42qfuqjgb6vt7.jpg

vlxIwsejahoeckl4yd6xpwpu.jpg

idrxkmwpcsIpzwoeq0k24xul.jpg

ykxyj3r7sojxamwquqfl4una.jpg

0yrhfjccgplblt7e9bzq8m6o.jpg

m8hys4eoyugzgtcvirpxxmhu.jpg

qyikycknIgoxvmpchbov1x6e.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.