RIZA AKPOLAT YENİ İHTİYAÇ LİSTESİ İÇİN KOMŞULARINA ÇAĞRIDA BULUNDU

RIZA AKPOLAT YENİ İHTİYAÇ LİSTESİ İÇİN KOMŞULARINA ÇAĞRIDA BULUNDU

Beşiktaş Belediyesi, depremin ilk gününden bu yana ilçe sakinleriyle tek yürek olarak Beşiktaş Kaymakamlığıyla birlikte AFAD koordinasyonunda 64 tırı deprem bölgesine gönderdi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, komşularının gösterdiği büyük özveriden dolayı teşekkür ederek, yeni ihtiyaç listesinin iç çamaşırı, hijyenik ped, çocuk bezi, hasta bezi, ağız sağlığı ürünleri, mutfak tüpü, çadır, ısıtıcı, uyku tulumu ve battaniye olarak belirlendiğini duyurdu.

Türkiye, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ayrı ilde hissedilen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki ayrı depremle yüzyılın en büyük felaketini yaşarken, depremin yaralarını sarmak için seferber oldu. Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Kaymakamlığı ve AFAD koordinasyonunda 64 tırı deprem bölgesine gönderdi. Depremin gerçekleştiği ilk günden bu yana Beşiktaş’taki yardım toplama noktalarına adeta akın eden Beşiktaş sakinleri hem yapılan çalışmalara destek verdi hem de ihtiyaç listesi doğrultusunda yardımlar yaparak 64 tırın deprem bölgesine gitmesine öncülük etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat; göstermiş olduğu özverinden dolayı Beşiktaş halkına ve paydaşlarına teşekkür etti. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, ihtiyaç listesinde değişiklik olduğunu komşularıyla paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili komşularım, çok zor bir süreci hep beraber yaşıyoruz. Bu süreci dayanışmayla, dayanışmayı büyüterek yönetmeye çalışıyoruz. Bölgeye, afetin olduğu ilk günden itibaren önce arama kurtarma ekiplerimizi yönlendirdik. 100’ün üstünde arama kurtarma gönüllümüz 6 gündür orada büyük bir mücadele veriyorlar. Yaklaşık 45 vatandaşımızı enkaz altından sağ olarak çıkarttı, Beşiktaş Arama Kurtarma Ekiplerimiz. İlk günden itibaren yardımlarımızı topluyoruz ve burada Beşiktaş halkımızla beraber büyük bir çaba içerisinde bu yardımları afet bölgesine AFAD koordinasyonuyla birlikte yönlendiriyoruz. 64 tır malzeme gönderdik.

02.jpg

03.jpg

04.jpg

06.jpg

05.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.