RIZA AKPOLAT’TAN BEŞİKTAŞ’TA 100. YIL ÇAĞRISI!

RIZA AKPOLAT’TAN BEŞİKTAŞ’TA 100. YIL ÇAĞRISI!

RIZA AKPOLAT’TAN BEŞİKTAŞ’TA 100. YIL ÇAĞRISI!

Beşiktaş Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılının coşkuyla kutlanması için ilçedeki komşularına ve esnafa bayrak dağıtımı yapıyor. Türk bayraklarını evlerinin balkonuna ve iş yerlerine asan ilçe sakinleri milli değerlere gösterilen saygıdan dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti. Beşiktaş'ta Cumhuriyetimizin 100. yılına birlikte, coşkuyla girileceğini belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat “Cumhuriyetimizin 100. yılını sadece bir kez kutlayabiliriz! Beşiktaş'ımızın her köşesini 100. yıl için süsledik. Şimdi de tüm komşularımı evlerini - iş yerlerini, sokaklarını şanlı bayrağımızla ve Ata’mızla donatmaya davet ediyorum.” dedi.

BAYRAKLAR BÜTÜN SOKAK VE CADDELERDE DAĞITILIYOR

Cumhuriyetin 100. yılının coşkulu bir şekilde kutlanması için Beşiktaş Belediyesi hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Beşiktaş Belediyesine bağlı saha çözüm ekipleri ilçenin bütün sokak ve caddelerini dolaşarak esnafa ve vatandaşlara bayrak dağıtıyor. İlçe sakinlerinden Ferda Yücel:

 ‘’29 Ekim, Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılının kutlu olmasını temenni ediyorum ve herkesin Atatürk’e saygı göstermesinden çok memnunum’’ dedi. Etkinlik hakkında konuşan bir diğer ilçe sakini Necdet Üneri ise:

“Atatürk’ümüzün bize, böyle bir ülkeyi bu halde teslim etmesi çok büyük bir olay. Bunda dolayı Ata’ma minnettarım.

“BEŞİKTAŞIMIZIN HER PENCERESİNDE, HER YERİNDE ATAMIZ VE ŞANLI BAYRAĞIMIZ OLSUN İSTEDİK”

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ise konu hakkında şu mesajı paylaştı:

“Değerli komşularım;

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını özlemle anarken, Beşiktaş’ımızın her penceresinde, her yerinde Atamız ve şanlı bayrağımız olsun istedik. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.”

rizaakpolat5-800x533.jpgrizaakpolat3-729x600.jpgrizaakpolat1-800x533.jpgrizaakpolat6-800x594.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.