Royal Ascot’ta 4. gün koşuları tamamlandı

Royal Ascot’ta 4. gün koşuları tamamlandı

G1 Coronation Stakes'te Inspiral 5'te 5 yaptı

Festivalin 4. gününde düzenlenen G1 Coronation Stakes'te birbirinden başarılı 3 yaşlı dişi taylar piste çıktı. Son metrelerde etkili sprintiyle John Gosden'in antrene ettiği Inspiral (Frankel - Starscope / Selkirk) jokeyi Frankie Dettori ile birinciliğe uzandı.

Koşuyu izlemek için tıklayınız

Geçen yıl G1 Fillies' Mile'ın da aralarında bulunduğu 4 koşuyu da kazanıp Cartier Ödülleri'nde "Şampiyon 2 Yaşlı Dişi Tay" ünvanını alan Inspiral, 252 günlük aranın ardından pistlere kazanarak döndü ve 5'te 5 yapmış oldu.

G1 Commonwealth Cup'ta zafere Perfect Power uzandı

Dördüncü günde sonucu merakla beklenen sprint yarışı G1 Commonwealth Cup 1200 metre mesafe üzerinden çim pistte düzenlendi. Rcihard Fahey'in antrene ettiği, Christophe Soumillon ile start alan Perfect Power (Ardad - Sagely / Frozen Power) bu önemli koşuda zafere uzanan isim oldu.

Koşuyu izlemek için tıklayınız

Geçen yıl 2 yaşlı olarak G1 Prix Morny ve G1 Middle Park Stakes'ten birincilikle ayrılan Perfect Power, G1 Commonwealth Cup ile birlikte kariyerinin 9. startında 3. Grup 1 zaferine ulaşırken, toplam birincilik sayısını ise 6'ya çıkardı.

Ascot'ta dördüncü günün diğer Grup koşularında alınan sonuçlar ise şöyle oluştu:

G3 Albany Stakes - 1200m Çim - 2 yaşlı dişi İngilizler

Meditate (No Nay Never - Pembina / Dalakhani) - Ryan Moore

Koşuyu izlemek için tıklayınız

G2 King Edward VII Stakes - 2400m Çim - 3 yaşlı İngilizler

Changingoftheguard (Galileo - Lady Lara / Excellent Art) - Ryan Moore

Koşuyu izlemek için tıklayınız

2022 yılı Royal Ascot festivali, 18 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 5. gün koşuları ile birlikte sona erecek.

bfuItjzdyunngr5cblmegtap.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.