SAADET PARTİSİ YARIN "ESNAF KONGRESİ" DÜZENLEYECEK

SAADET PARTİSİ YARIN "ESNAF KONGRESİ" DÜZENLEYECEK

Saadet Partisi “Geçim İttifakı”çalışmaları kapsamında, başta esnaf ve işçiler olmak üzere vatandaşların geçim derdini dinlemek, gündeme getirmek ve çözüm yolları sunmak için yarın saat 15.30'da Zoom üzerinden Esnaf Kongresi düzenleyecek.

Saadet Partisi “Geçim İttifakı” çalışmaları kapsamında, başta esnaf ve işçiler olmak üzere vatandaşların geçim derdini dinlemek, gündeme getirmek ve çözüm yolları sunmak için yarın saat 15.30'da Zoom üzerinden Esnaf Kongresi düzenleyecek.

“Kepenkleri kaldırmadan ekonomi kalkınmaz!” sloganıyla hareket eden Saadet Partisi; yarın saat 15.30’da Zoom üzerinden düzenleyeceği “Esnaf Kongresi” ile sorunları dinlemek, gündeme getirmek ve ortak çözüm yolları bulmak amacıyla Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla 81 ilden; kuaför, kantin, tekstil, pazar, mobilya, kırtasiye gibi farklı sektörlerde geçim mücadelesi veren esnafla bir araya gelecek.

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun Saadet Partisi Genel Merkezi’nden yürüteceği kongrede yer alacak esnafın önemli bir kısmı kongreyi iş yerlerinden takip edecek. ESDER ve TESK Başkanlarının da katılım sağlayacağı ve Türkiye'nin tüm esnafını temsil etmek üzere 20’ye yakın esnafın konuşacağı Esnaf Kongresi, Saadet Partisi’nin Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Programın ardından sorunlar ve çözümler “kongre bildirisi” olarak kamuoyuyla paylaşılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.