SAADET PARTİSİ’NDEN İKTİDARA KORONA ELEŞTİRİSİ

SAADET PARTİSİ’NDEN İKTİDARA KORONA ELEŞTİRİSİ

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcı ve Eğitim Başkan Ersan Bilgin, AKP iktidarının koronavirüs karşı attığı adımların yetersiz olduğunu söyledi.

Bilgin düzerlediği basın toplantısında maskel dağıtımı konusuna değinerek , şunları belirtti:

“Maske mecburiyeti getirildi. Sağlık açısından önemi vurgulandı. Ama ardından ‘Maske satışı yasak', 'PTT'den dağıtacaz' dediler, hemen ardından 'yok PTT değil, e-devlet üzerinden dediler', sonra 'işte efendim size bir kod gelecek, eczanelerden alacaksınız' dediler, en son ‘kod gelmeden de eczanelerden alabilirsiniz(, dediler. Günler geçti, geçiyor hâlâ maskeye ulaşamayan, milyonlarca insan var.”

‘MAŞALLAH HIZLI HAREKET EDİYORLAR’

İktidarın muhalefetten gelen önerilere önce “Kesinlikle olmaz” dediğini ve sonra da yapmak zorunda kaldığını söyleyen Bilgin, “İşte Atatürk Havalimanına yapılacak hastane örneği. Salgın başladıktan 45 gün sonra, böyle bir hastanenin yapılacağını, hem de 45 gün içerisinde yapılacağını açıkladılar. Toplam 90 gün yani 3 aylık bir süre.  Eh, ne diyelim; Maşallah epey hızlı hareket ediyorlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.