Sabri Avcı AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na aday

Sabri Avcı AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na aday

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı için düşünülen isimlere Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Orman Yüksek Mühendisi Sabri Avcı da katıldı.

 Avcı, “Partide yenilik isteniyorsa ben varım, ancak yalnızca değişiklik düşünülüyorsa, partiye emek vermiş, çok değerli arkadaşlarımız var, onlardan biri olsun isterim” dedi.

İstanbulses Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Dağlı’ya özel açıklamada bulunan Sabri Avcı, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı’nın tüm kesimleri kucaklayan, yenilikçi, her kesimden insanı bir arada tutabilen, yapıcı ve bütünleştirici biri olması gerektiğini söyledi.

“Eğer ilçe başkanlığı için böyle biri aranıyorsa, bu görevi ben çok iyi yaparım” diyen Avcı, şöyle konuştu:

“Birkaç gün önce İl Başkanlığı’na davet edildim. Bana Sarıyer İlçe Başkanlığı için düşünüldüğüm söylendi. Ancak başka arkadaşlarımın da bu görev için adı geçtiği için tüm adaylarla ilgili birer dosya hazırlanıp, genel merkeze gönderileceği belirtildi. Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Süleyman Soylu da ilçe başkanlığı için teşkilatı çok iyi tanıyan biri olması gerektiğini söylemiş. Eğer partimizde yenilik isteniyorsa ben varım. Ama yalnızca değişiklik olması düşünülüyorsa parti tabanından gelen, siyasete emek vermiş arkadaşlarımız var, onlardan birinin olmasını isterim. Bana kalırsa AK Parti Sarıyer’de değişim değil, yenilik gerekiyor. Çünkü Sarıyer’in sosyal demokrat ve çevreci bir toplum yapısı var. Her kesimden insan burada yaşıyor. Ekonomik, siyasal, kültürel, sanatsal ve medya anlamında düşünüldüğünde ülkenin en elit tabakası burada yerleşmiş durumda. Bu nedenle ideolojik düşünmeyip, her kesimden insanı kazanıp, bir arada tutabileceğimiz bir yapı ve çalışma içinde olmalıyız. Ben bu çevrelerle iyi ilişkiler kurabileceğime inanıyorum. Yalnızca başkanlık koltuğunda oturan ismin değişmesinin de partimize pek bir şey kazandıracağını sanmıyorum. Ben AK Parti Sarıyer’e değişim getirebilirim. Bu doğrultuda göreve talibim. Uygun görülürsem en iyi şekilde yapacağımın bilinmesini isterim.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum