Sağlık Emekçileri Unutulmadı

Sağlık Emekçileri Unutulmadı

Esenyurt Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki sağlık ocaklarınıziyaret ederek hem hemşireler ve ebelerin gününü kutladı hem de onlar içinhazırlanan hediyeleri verdi.

Esenyurt Belediyesi, Ebeler ve Hemşireler Günü’nde sağlıkçalışanlarını yalnız bırakmadı. Halk sağlığı için büyük bir özveriyle çalışan sağlıkçılarıaile sağlığı merkezlerinde ziyaret eden ekipler, günlerini kutlayarak, onlariçin hazırlanan hediyeleri de verdi. Anlamlı ziyaretten dolayı duygu dolu anlaryaşadıklarını ifade eden hemşireler ve ebeler Esenyurt Belediye Başkanı KemalDeniz Bozkurt’a teşekkür etti.

“YanımızdaOlmanız Farkındalık Yaratacak”

Esenyurt’taki sağlık çalışanlarının göz ardı edilmediğini söyleyensağlık çalışanı Sevim Orbay, “Hemşirelik haftasında Esenyurt Belediyesi’ninyanımızda olması bizi çok sevindirdi. Sağlıkçıları unutmamanız bu konuda benive arkadaşlarımı çok memnun etti. Sizlerin yanımızda olmasının farkındalıkyaratacağına inanıyorum. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a kendimve sağlıkçı arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

smcitvcvw2lzxkp5njoksyqf.jpg

tpx4c9e5ywqhh8dvbrmIjmjv.jpg

aywapmohpxk3x5mnttf9j4hz.jpg

g6ohefkjb24srnq7djlipxx9.jpg

9rjxs04s5cfgeknqapqobvx8.jpg

kopueow8ujg7ixdqhc1nfy5I.jpg

rtvc540sbxmxhmlwzvtkhjod.jpg

b3g5Ijfexzna12jxk4y7poyh.jpg

jdrmftzpik9bpvuwdzw1cm2e.jpg

yponjatox1dp9grfmjhtwc20.jpg

wgnI5zbuayxjbx01holwrctp.jpg

salub3fycwq8esqt52lmIixb.jpg

geI6snpwk4fqvoumry8ljjen.jpg

qws3wut0e7hmogIz5xomh8cb.jpg

xw6uzhfyhnre791yf5zmqvga.jpg

5f80cj3gpnIzau4o6rdtlhgo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.