Sağlık, Huzur, Barış Ve Esenlik Diliyorum…

Sağlık, Huzur, Barış Ve Esenlik Diliyorum…

Sevginin,kardeşliğin, barışın, hoşgörünün, dayanışmanın kalpleri doldurduğu

RamazanAyı’nın sonunda ulaştığımız Ramazan Bayramı’na; depremde kaybettiğimizvatandaşlarımızdan ötürü buruk ve kederli giriyoruz. Depremlerde çok sayıdavatandaşımız hayatını kaybetti, çok sayıda insanımız yakınlarını, sevdiklerinienkaz altında kaybetmenin acısını yaşıyor ve yine çok sayıda vatandaşımızyaralandı. Yanı sıra insanlarımız evlerinden, işlerinden oldu. Depremin açtığıyaraları hep birlikte sarmaya çalışıyoruz.

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak depremde hem Adana’dayoğun çalışma gerçekleştirdik hem de depremde yara alan diğer kentlerimizedestek gönderdik. Dayanışma ruhuyla çalışmaya devam ediyoruz.

Milletimiz necip bir millettir ve zor durumlardakenetlenerek, birlik beraberlik göstermesini her zaman bilmiştir. Bundan sonrada böyle olacaktır.

Ramazanayı ve Ramazan Bayramı bizlere; küskünlüklerin, dargınlıkların sona ermesi,toplumsal birlikteliğin pekişmesi, umudun, güzel günlere inancın dört bir yanadağılması ve zor durumdaki insanlarla dayanışma sergilenmesi adına en güzelfırsat.

Depreminardından hala dayanışmaya ihtiyaç olan vatandaşlarımız bulunduğunu unutmamalı,olası felaketlere karşı önlem alma kararlılığımızın zamana yenik düşmesineengel olmalıyız.

AdanaBüyükşehir Belediyesi olarak iyi günde, kötü günde hemşehrilerimizin yanındayızve yanında olmaya devam edeceğiz

Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimin, milletimizin veİslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık, mutluluk, esenlik, huzurve barış diliyorum.

 

Zeydan Karalar

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.