Sahil Güvenlik Komutanlığı (Antalya) Koşusu’nu Extraction kazandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı (Antalya) Koşusu’nu Extraction kazandı

Real Patek (Victory Gallop - Real Girl / Distant Relative) yarışın ikincisi olurken, Golden Ruler (Dutyfree - Phoenix / Strike The Gold) üçüncü, Zafer Ateşi (Win River Win - Gold Hyperion / Pharly) dördüncü, Gökhan Babam (Güngör Baba - Sabur / Red Bishop) da beşinci sırada yer aldı. Farklar ise 3,5 Boy - Baş - 3 Boy - 1/2 Boy şeklinde sonuçlandı.

Koşu sonrası düzenlenen törende, Antalya Sahil Güvenlik Okul Komutanı Sahil Güvenlik Albay Hasan Aldemir, kazanan tayın sahibi ve antrenörü adına Antalya Hipodrom Müdürü Murat İşcen'e ödüllerini takdim etti.

Alb. Hasan Aldemir ayrıca kazanan safkanın jokeyi Akın Sözen’e de ödülünü takdim etti.

 

Sahil Güvenlik Komutanlığı

1982 yılında çıkarılan 2692 sayılı Kanun ile kurulmuş olan Sahil Güvenlik Komutanlığı, İçişleri Bakanlığı’na bağlı silahlı bir genel kolluk kuvveti olarak hizmet vermektedir. Ülkemizin yaklaşık yarısına denk büyüklükte bir alana sahip “Mavi Vatan” denizlerimizde emniyet ve güvenliğin sağlanması, insani bir görev olan denizde arama kurtarma faaliyetlerinin icrası, düzensiz göç ve kaçakçılıkla mücadele, doğal afetlerde yardım, stratejik öneme haiz tesislerin korunması, yasa dışı su ürünleri avcılığı ve deniz kirliliği ile mücadele gibi birçok alandaki görevlerini 7 gün 24 saat esası ile icra etmektedir. İçişleri Bakanlığı’nın denizlerimizdeki yegâne gücü olan Sahil Güvenlik Komutanlığı, sahip olduğu güçlü ve modern platformları, denizci perspektife haiz yüksek nitelikli personeli ve tarihindeki deneyimlerinden elde ettiği güçle, Türkiye Cumhuriyeti’nin deniz hak ve menfaatlerinin korunması gereken her yerde kanunlarla kendisine verilen görevleri 41 yıldır etkin bir şekilde yerine getirmektedir.

rpndrat9gu4xsjjvslqofa6u.jpg

w3cnykyqmsflxgz5oa1kemwr.jpg

klaorjgmf45wuhgsdzmjtvik.jpg

r08d2hur9keuppovj6t3z1tv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.