Sahil Güvenlik Komutanlığı (Antalya) Koşusu’nu Sumel Han kazandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı (Antalya) Koşusu’nu Sumel Han kazandı

Tabelanın ikinci basamağında Golden Ruler (Dutyfree - Phoneix / Strike The Gold) yer alırken, Luminescence (Utopia - Selender / Bosporus) üçüncü, Full Throttle (Mendip - Cure Notice / Sri Pekan) dördüncü ve son olarak Birol Bey (Scarface - Queens Of Karans / Grand Reis) koşuyu beşinci olarak tamamladı.

Kazanan safkan için 1200 metre sentetik pistte müddet 1.42.76 olurken, farklar 2 Boy - 1,5 Boy - 1,5 Boy - Baş  şeklinde sonuçlandı.

Yarış sonrası gerçekleştirilen törende, koşuyu kazanan atın sahibi Nejdet Sumel'e plaketini, Sahil Güvenlik Komutanlığı Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek verdi.



Tuğamiral Oğuz Bavbek ayrıca, kazanan atın antrenörü Yasin Polat'a ve jokeyi Fatih Rüstem Bebek'e de birer hediye verdi.



Günün anısına Tuğamiral Oğuz Bavbek, Kulübümüz Başkanı Serdal Adalı'ya bir hediye takdim ederken, Kulübümüz Başkanı Serdal Adalı da Tuğamiral  Oğuz Bavbek'e at nalı figürlü bir plaket verdi.



Sahil Güvenlik Komutanlığı Eğitim ve Öğretim Komutanı Kd. Alb. Engin Kuntay, Antalya Hipodrom Müdürü Murat İşçen'e günün anısına hediyesini takdim ederken, Murat İşçen de Kd. Alb. Engin Kuntay'a plaketini verdi. Törene, Kulübümüz Genel Sekreteri Ahmet Özbelge ile davetliler de katıldı.

zjym5xcmtIgd9ikcahaw6ls0.jpg

vwrufsxn8jxIeghsdh6euqpi.jpg

eql7gz5kfowpw6xu9siungl1.jpg

pstslplm7efwqr4fyanc32zb.jpg

cdbdn6pwrz5btumhliyIzqo3.jpg

zxrtqhextwmobyIfvqj4vocd.jpg

gndwn2sarvg1rxqltv8h9kkc.jpg

opx7yzc9shkdwbevyrtumqca.jpg

81mzhui60mylkr49vjrc3egI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.