Sahil Güvenlik Komutanlığı (İstanbul) Koşusu'nu Gökdenizim kazandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı (İstanbul) Koşusu'nu Gökdenizim kazandı

3 yaşlı safkan İngiliz taylarının birincilik mücadelesi verdiği koşu (Şartlı - 5), 1100 metre mesafe çim pistte gerçekleştirildi.

Koşuyu; Murat Tiniz'in sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Aykut Ecevit Baş tarafından antrene edilen doru erkek tay Gökdenizim (Mendip - Beren Sultan / Artie Schiller) jokeyi Ayhan Kurşun ile beyaz bayrak ayna yaparak kazandı.

Mücadelede ikinciliği, Captain Fast (Libourne Lad - Marshmallow / Luxor) elde ederken, iç kulvara yakın isimlerden Prenses Dalaka (Approve - Fine Gold / Lion Heart) üçüncü, Roberta Mia (Goken - Bye Bye Fuji / Elusive Quality) dördüncü ve Whispering Angel (Mendip - Al Jawhara / Victory Gallop) isimli tay da beşinci olarak mücadeleyi tamamladı.

Koşunun galibi Gökdenizim için bitiriş derecesi 1.04.18 olurken, farklar 2 Boy - 1,5 Boy - 1,5 Boy - 1/2 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, koşuyu kazanan tayın sahibi adına antrenörü Aykut Ecevit Baş'a kupasını, İstanbul Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğg. Tayfun Paşaoğlu ve kızı Ecem Paşaoğlu birlikte verdi.



İstanbul Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğg. Tayfun Paşaoğlu ayrıca, antrenör Aykut Ecevit Baş'a ve jokey Ayhan Kurşun'a da ödüllerini verirken, günün anısına Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Gülnur Gülerce'ye de bir plaket takdim etti.



Törene, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü ve İstanbul Komiserler Kurulu Başkanı Ahmet Yavuz Karaca ile davetliler de katıldı.

tplyzum5rqn6obIaa8sf0p7y.jpg

uboxctdm6pdeay4xlwhg2p7b.jpg

x4ta26gv9xmnkf7slgqkpIhu.jpg

shzweu6t93ulea528lkbaopk.jpg

yiltozcf8Isvcwqtzfnqv6r4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.