Sahilde mangal keyfi

Sahilde mangal keyfi

Ramazan Bayramı'nda güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar sahillere akın ederek aileleriyle birlikte mangal keyfi yaptı.

Güzel havayı fırsat bilerek Samatya, Yenikapı sahillerine giden vatandaşların kimisi ağaçların altında oturarak sohbet ederken, kimisi ise mangal ateşini yakarak etlerini pişirdi. Aile büyükleri mangalın keyfini çıkartırken, çocuklar ise oyunlar oynayarak bayramın tadını çıkardı.

“Bayram denince aklımıza piknik ve ızgara geliyor”

Ailesiyle birlikte Yenikapı sahilinde mangal yapan Barış Şişkin, “Bayramın ilk gününde ailemizle ve arkadaşlarımızla paylaştık. İkinci gün ise güneşin tadını çıkartmak için ailemizle birlikte sahile geldik. Bayram denince aklımıza ilk gelenlerin başında piknik, ızgara geliyor” dedi. Murat kaplan, “Bayram’da kendimize göre kafamızı dinlemek için buraya geldik. Küçük kardeşimle beraber mangal keyfi yapmak istedik. Herkes memleketine gitti, bizler ise gidemedik. Bugün burada Samatya sahilinde bizde mangal yapmak istedik” diye konuştu.


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.