Sahne sanatları öğrencileri mezuniyet töreninde ayakta alkışlandı

Sahne sanatları öğrencileri mezuniyet töreninde ayakta alkışlandı

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademileri Sahne Sanatları öğrencileri mezuniyet törenlerinde muhteşem performanslarıyla ayakta alkışlandı.

 

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine öğrencilerin aileleri ve Büyükçekmeceli sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu.

 

“Büyük beğeni ve gururla izledik”

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende Halk Akademisi eğitmenlerine başarılarından dolayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu tarafından çiçek ve teşekkür belgesi takdim edildi. Öğrencilerin başarılarının devamını dileyen Başkan Akgün törende şu şekilde konuştu: ‘’Halk Akademisi Sahne Sanatları Mezuniyet Gösterisini, büyük Büyükçekmece ailemin katılımıyla AKM Bedia Muvahhit Gösteri Salonu'nda gerçekleştirdik. Bu yılda sanata gönül veren gençlerimizin muhteşem sahne performanslarını büyük beğeni ve gururla izledik. Çocuklarını kültür ve sanata yönlendiren, destek veren velilerimizi, büyük emek sarf eden eğitmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’’

Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Sanat Danışmanı ve eğitmeni sanatçı Suat Suna’ya, Büyükçekmece’nin kültür ve sanat hayatına verdiği katkılardan ötürü teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.