SAHRAYICEDİT MAHALLE SAKİNLERİ İKLİM ATÖLYESİ’NDE BULUŞTU

SAHRAYICEDİT MAHALLE SAKİNLERİ İKLİM ATÖLYESİ’NDE BULUŞTU

Kadıköy Belediyesi’nin “Bütüncül ve Katılımcı İklim Eylemi” projesi kapsamında düzenlediği Kadıköy İklim Atölyesi, 10 Aralık’ta Ekolojik Yaşam Merkezi'nde yapıldı.

Kadıköy Belediyesi’nin “Bütüncül ve Katılımcı İklim Eylemi” projesi kapsamında düzenlediği Kadıköy İklim Atölyesi, 10 Aralık’ta Ekolojik Yaşam Merkezi'nde yapıldı. Her seferinde 2 mahallenin çalışıldığı atölyenin bu ayki konukları Göztepe ve Sahrayıcedit mahalle sakinleri oldu.

Kadıköy Belediyesi tarafından her ay düzenlenen Kadıköy İklim Atölyesi, 10 Aralık’ta Ekolojik Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mahalle sakinleriyle konunun uzmanlarını buluşturan Kadıköy İklim Atölyesi’nin amacı iklim değişikliğinin negatif etkilerine karşı ilçenin dirençli hale gelmesinde kapasiteyi arttırmak ve iklim krizi ile mücadelede mahallelilerde farkındalık yaratarak sahiplenme duygusunu geliştirmek. Kadıköy Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından geliştirilip hayata geçirilen atölye bu ay Göztepe ve Sahrayıcedit mahalle sakinlerinin katılımıyla düzenlendi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.