Saim Diken Kimdir

Saim Diken Kimdir

Saim Diken kimdir, Saim diken ne iş yapar, Saim diken haberleri, Saim Diken konuşmaları, Saim Diken nereye aday, hepsi burada.

1966 yılında Amasya Göynücek’e bağlı Başpınar Köyünde doğmuştur. İşletme Fakültesi mezunudur. 2 Üniversite bitirmiştir. 30 yıllık bankacıdır ve halen özel bir bankada üst düzey yöneticilik yapmaktadır. Evli ve 2 çocuğu vardır. Kızı avukat, oğlu üniversite öğrencisi olarak öğrenimine devam etmektedir. 

Sivil Toplum Örgütlerinde hizmete köy derneğiyle başlamıştır. 1O yıldır sivil toplum örgütleri içinde aktif olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Amasya Dernekler Federasyonu Genel Başkanlığının yanı sıra Karadeniz Dernekler Konfederasyonu’nda Genel Başkan Yardımcılığını yapmaktadır. 

Ardından Göynücek Dernekler Birliğini kurmuştur. 15 Göynücek Derneği ile kuruluşa öncü olarak bu derneklerin tek bir çatı altında toplanmasını sağlamıştır. 

ADEF’te bir dönem yönetimde yer almıştır. Ardından ADEF Başkanı olmuştur ve 2.Dönem Başkanlığını sürdürmeye devam etmektedir.  

Geleneklerine göreneklerine bağlı vatanını milletini seven, toplum içinde ciddi şekilde yeri olan kişilerin yetişmesine yönelik çalışmalar yapmaktadır. En büyük amaçlarından biri eğitim üzerinedir. Bu sebeple gençlerimizi, kadınlarımızı bir noktaya taşıyabilmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Uzun yıllardır CHP’de siyaset yapan Saim Diken, İlçe ve İl Delegeliği yapmıştır. 

Saim Diken  CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı olmuştur ve CHP İstanbul  2019 da yapılması planlanan yerel seçimlerin'de, Eyüp Sultan belediye başkan aday adayı oldu

Saim Diken kimdir, Saim Diken, Saim Diken'in özgeçmişi, Saim Diken'in biyografisi, Saim Diken'in hayatı, Saim Diken ne iş yapar, Saim Diken kimdir?, Saim Diken'in özgeçmişi, Saim Diken, Saim Diken Amasya, Adef, Amasya Dernekler Federasyonu, Eyüpsultan CHP

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.