Saim Diken, “Koltuk için değil hizmet için yola çıktım”

Saim Diken, “Koltuk için değil hizmet için yola çıktım”

Mart 2019 günü yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Eyüpsultan belediye başkan aday adayı Saim Diken Çalışmalara hızlı başladı.

Yerel seçim heyecanı erken başladı 2019'da yapılacak yerel seçimler öncesinde belediye başkan aday adayları da yavaş yavaş sahaya çıkmaya başladı.

 “Halkın desteğini istiyorum Eyüpsultan'a güzel hizmetler kazandırmak, çocuklarımıza güzel bir gelecek için Eyüpsultan Belediye Başkanlığı görevine talibim” diyen Saim Diken aday adayı olmasına rağmen kurduğu bir ekip ile Eyüpsultan sokaklarında dikkat çekmeye başladı.

Koltuk için değil hizmet için yola çıktığını kaydeden Saim Diken, " Eyüpsultan'ın hak ettiği noktada olmadığına inanıyorum. Bu makus talihi yenmek için de güzel bir ekiple Eyüpsultan’ı hak ettiği yere getirmek ve bunun için gece gündüz demeden mesai yapacağıma söz veriyorum” dedi.

Saim Diken kimdir, Saim Diken'in özgeçmişi, Saim Diken'in biyografisi, Saim Diken'in hayatı, Saim Diken'in özgeçmişi, Saim Diken, Saim Diken Amasya, Adef, Amasya Dernekler Federasyonu, Eyüpsultan CHP , Saim Diken aday adayı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum