Saimbeyli ve Kozan’da Zeydan Karalar Sevgisi

Saimbeyli ve Kozan’da Zeydan Karalar Sevgisi

Saimbeyli ve Kozan’ın dağ köylerinde,yaylalarında halkın bağrına bastığı, sevgi gösterileriyle karşıladığı Başkan ZeydanKaralar, yöre sakinlerinin sorunlarını birebir dinledi, çözümü için anındatalimat verdi.  Başkan Zeydan Karalar,Adana Büyükşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilen Kozan Göller Yayla Şenliği’nede katıldı.

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Saimbeyli ilçesinin köyleri ileKozan’ın Horzum Yaylası ve köylerinde halkla buluştu, köy sakinleriyledertleşti, sohbet etti, talepleri, sorunları dinledi, yapılan ve yapılacakhizmetlerle ilgili bilgi verdi. İlk olarak Kozan ilçesi Horzum yaylası veÇulluuşağı köyünde hemşehrileriyle buluşan Başkan Zeydan Karalar, daha sonraSaimbeyli’ye geçti ve ilçeye kazandırılan semt kütüphanesinde incelemelerdebulundu. Başkan Zeydan Karalar daha sonra sırasıyla Saimbeyli ilçesinde Eyüplü,Gürleşen, Himmetli, Yerdibi, Ayvacık köyleri ile Çayırözü yaylasında yöre halkıile buluştu.

GİTTİĞİ HER NOKTADA HALK BAĞRINA BASTI

Kozan GöllerYaylası’nda Zincirlikuyu Camisi’nin temel atma merasimine de katılan BaşkanZeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilen Kozan GöllerYayla Şenliği’nde sanatçılar Şahin Kendirci ile Gönül Toprak’ın konserleriniyöre halkıyla birlikte dinledi. Göller Yaylası halkı ile çevre köylerden halkkonsere yoğun katılım gösterdi.

Gittiği hernoktada halkın yoğun sevgi gösterilerinde bulunduğu ve bağrına bastığı ZeydanKaralar önemli açıklamalar yaptı.

ADANA’NIN DÖRT BİR YANINDA HALKA HİZMETYOĞUN ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Adana’nınköylerinde 40 yıldır üstesinden gelinemeyen sorunların çözüldüğünü belirtenBaşkan Zeydan Karalar, şu ana kadar yapılan yollara ve su projelerine ek olarakyeni hizmetler için çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Halka hizmet ederken nerede,kime, ne kadar oy verildiğine bakılmadığını bildiren, halka eşit hizmetgötürdüklerini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, Yedigöze Barajı’ndan sugetirme ve arıtma projelerinin kredilerinin imzalandığını kaydetti ve her ikiprojenin yüksek maliyetli olduğunu açıkladı. Depremden dolayı Dünya Bankası’nınkredi çalışması bulunduğunu, Horzum’un altyapısını da ekledikleri kredininçıkması halinde, Horzum’un kalan tek problemi olan kanalizasyon sorununu daçözeceklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Bölge halkını çok seviyoruz.Bunu da hizmetlerimizle gösteriyoruz. Altyapı sorununu da çözmek için hareketegeçtik. Adana’nın her noktasında önemli hizmetleri hayata geçirdik. Adana’dabir belediye ilk kez altgeçit inşa etti ve yenilerinin inşası sürüyor.Kentimizin dört bir yanında hizmet çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

HALKIN DERDİNİ BİREBİR DİNLEDİ,BÜROKRATLARINA TALİMAT VERDİ

Kırsaldaki,merkeze uzaktaki köylere sadece seçim dönemlerinde gitmediğini, en ücraköylerdeki hemşehrileriyle mümkün olduğunca buluştuğunu söyleyen Başkan ZeydanKaralar, ziyaret ettiği köylerde halkın derdini birebir dinledi, çözümü olansorunların giderilmesi için bürokratlarına talimat verdi.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

Başkan ZeydanKaralar, Kozan Göller Yayla Şenliği’nde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Buülke kolay kurtulmadı. Ülkenin her yanı işgal edilmişken, halkına güvenen UluÖnder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, atalarımız olan şehit vegazilerimizin büyük fedakarlıkları sayesinde kurtuldu. O yüzden vatanımızısiyasi parti ayrımı gözetmeksizin, canımız pahasına korumaya devam etmeliyiz.”

Başkan ZeydanKaralar yöre halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da kutladı.

 

elunbckutjlprqatbvam6vmj.jpg

vkrex0obtn53jiowa6y2bxgm.jpg

d0qc57gvuzotpmznhr4hswkr.jpg

5k1msexfd3zbjhr0qvca42ap.jpg

6wmbmuj5ad04tfvyw8i2otqp.jpg

7cknfqv2pe4d9ncvkwzuyi8q.jpg

m6vqeyuynkpmlal2fubchn93.jpg

ycjuzwbsrvovadeqzIk47ygf.jpg

lynd4eufjxqqeuaashr6mgdo.jpg

rgbei9n4hopm1v6megaaulfw.jpg

xaxp3thgykmdoc79t2vlaI5f.jpg

dgjwafjnz38o9ryuz02Ircpi.jpg

l5npqnt9ezksod8ylcyh6Iqa.jpg

streaqljxzndplI5aznpm83d.jpg

nlt7ubdsbfIhr5qjzg63xcf4.jpg

cv8qdhoc0Iypd7rbrau5mjwi.jpg

cxcjpter3e1wvd6ynvrfszpy.jpg

yphwrvnIxceczblnwapbi8yk.jpg

1thtnjqIp3uaj6b2xyzn8obu.jpg

w4fsysjif89h3qortenxdjvq.jpg

yzvuvpcfkqsotgsx8xh20dnh.jpg

n4szwqkm3qdtubp6df5lwo2b.jpg

ja5ol7iudwmk4xh2jn9fIerf.jpg

awr9v28jlvud7wlbIioqfchs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.