Şakirpaşa Mahallesi Sakinleri Büyükşehir Sofrasında İftar Yemeğinde Buluştu

Şakirpaşa Mahallesi Sakinleri Büyükşehir Sofrasında İftar Yemeğinde Buluştu

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı dolayısıyla hergün bir mahallede iftar programı düzenliyor. Seyhan Şakirpaşa Mahallesi’ndekurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya gelen Adana BüyükşehirBelediye Başkanı Zeydan Karalar, mahalle sakinlerinin Ramazan-ı Şerif’inikutladı.

 

ÇANAKKALE’DE ÖLÜM BİZİ AYIRAMADI, SİYASET Mİ AYIRACAK?

Başkan Zeydan Karalar iftar programında şunları söyledi: “Mübarekay bizim için büyük fırsat. Ramazan Ayı, düşmanlığın, husumetin bir kenarabırakıldığı, insanların birbirine sarıldığı, küskünlüklerin sona erdirildiğibir ay olmalı. Kavgadan, küskünlükten, ayrışmadan kimseye yarar gelmez. Halkıayrıştırmaya çalışanlara uymuyoruz, uymayacağız. İnsanlar farklı siyasigörüşlere sahip, farklı siyasi partilere mensup olabilir. Bunlar bizim ayrılıknoktalarımız olmamalı. Çanakkale’de; Van’dan, Diyarbakır’dan, Trabzon’dan,Adana’dan ve Türkiye’nin dört bir yanından şehitlerimiz yatıyor. Ölüm bizi ayıramadı,siyaset mi ayıracak.”  

94q3kluzej510sorfhp2sbmd.jpg

9dsnwt26geupz7yIr0hjz1mc.jpg

hryctkmedv0f2s1upljr5nxo.jpg

hrnsjavtflcbxf3zdpcoz1we.jpg

hm813lzyrb7mixqkewyzfhbu.jpg

1bcqoif4zI7grdkoj80v6anh.jpg

ybfhrlg76v02smhqiotd3jyn.jpg

frylndx3n06kyb4tahgwh7vi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.