Salih Bayraktar Sarıyer İlçe Başkanı oldu

Salih Bayraktar Sarıyer İlçe Başkanı oldu

AK Parti Sarıyer ilçe Başkanlığı için beklenen atama gerçekleşti ve Salih Bayraktar, genel Merkez tarafından ilçe başkanı olarak görevlendirildi.

 Hüseyin Özdemir’in görevden alınmasıyla boşalan Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na atanan Salih Bayraktar, Sabri Avcı, Salih Güzel gibi tecrübeli ve sevilen siyasetçileri de yanına alarak güçlü bir ekip oluşturması bekleniyor.

Ak Parti’de yeni ve yıpranmamış bir yüz olarak başarılı çalışmalar yapması beklenen Salih Bayraktar, görevlendirme yazısını  AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'dan aldı. Bayraktar’ın ilçe başkanı olarak atanması partinin Sarıyer Teşkilatı tarafından memnunlukla karşılandı.

AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan görevlendirme töreninde İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, İl Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç, AK Parti Sarıyer teşkilatından Erol Akkuş, Murat Karataş,Sabri Avcı, Selçuk Bozkır, Salih Güzel ve Abdullah Akşahin katıldı.

 

Salih Bayraktar atanmasıyla ilgili olarak burada yaptığı açıklamada, “Bu şerefli görevi bani layık gören başta il başkanım ve il başkan yardımcım olmak üzere, bu süreçte desteklerini esirgemeyen Sarıyer halkına ve AK Parti Teşkilatlarına teşekkür ederim” dedi. 


Üstlendiği görevin sorumluluk bilinciyle hareket edeceğini belirten Bayraktar, “Sayın Başbakanımızın izinde, AK Partili gönüldaşlarımızla ve halkımızla birlikte Sarıyerimize hizmet edip, Sarıyer'in de, Türkiye'nin hedef '2023 Vizyonu' içerisindeki büyümesine ortak olması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.