SALİHA TUNÇ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ VE ANAOKULU’NUN TEMELİNİ ATTIK

SALİHA TUNÇ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ VE ANAOKULU’NUN TEMELİNİ ATTIK

Selimiye Mahallesi’nde yer alacak olan Saliha Tunç Aile Sağlığı Merkezi ve Anaokulu’nun temel atma törenine Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, başkanımız Hilmi Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkanımız programda yaptığı konuşmada, “Burada çok yakında harika bir yapı yükselecek. Hem sağlık hem eğitim amaçlı binamız şimdiden hayırlı olsun. Yaklaşık 2 buçuk dönümlük bir parselde toplam 1000 metrekarelik bir inşaat alanımız olacak. Okulda 6 adet ana sınıfı yer alacak. Aile sağlığı merkezi tamamlandığında burası ile birlikte Üsküdar’daki aile sağlığı merkezlerinin sayısı 50’ye yaklaşacak. Aile sağlığı merkezlerinin birçoğunda belediye olarak yapımına doğrudan katkımız var. Sizlerin desteği, teveccühü ve talebiyle inşa ediyor ve bakanlığımıza devrediyoruz.” dedi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda şantiye önüne gelen davetliler eşliğinde başkanımızın butona basması ile temel atma töreni gerçekleşti.

5nbfnezpehdj6dvqg3cuksor.jpg

pzhtcvfw7bn93gefx61o8yuk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.