Sancaktepe Kitap Fuarı Kitapseverlere Kapılarını Açtı

Sancaktepe Kitap Fuarı Kitapseverlere Kapılarını Açtı

Sancaktepe Kitap Fuarı Kitapseverlere Kapılarını Açtı

Sancaktepe Belediyesi tarafından bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen Sancaktepe Kitap Fuarı birçok yazar ve şair okurlarının katılımıyla açıldı. Kitap Fuarının açılışında konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, "Kitap demek, bambaşka dünyalara kapıları açmak demek" dedi.

Sancaktepe Belediyesi tarafından bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen Sancaktepe Kitap Fuarı birçok yazar ve şair okurlarının katılımıyla açıldı. Kitap Fuarının açılışında konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, "Kitap demek, bambaşka dünyalara kapıları açmak demek" dedi. Dokuzuncusu düzenlenen Sancaktepe Kitap Fuarı, belediyenin etkinlik alanında ziyaretçilerine kapılarını açtı. Çok sayıda kitap evinin bulunduğu fuara vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Fuarın açılışını Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü yaptı. Stantları gezen başkan Döğücü, çocuklarla muhabbet ederek onlarla fotoğraf çektirdi. 27 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında okurların ziyaretine açık olacak fuarda birçok şair ve yazar okurlarıyla bir araya gelecek.

"KİTAP FUARLARIYLA GENÇLERİMİZİN EĞİTİMİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ"

Fuar açılışında konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, "Sancaktepe kültürün çalışmanın başkenti olmak için uğraşıyor. Burada genç bir nüfus var. Bu gençler okumayı çok seviyor. Bu da beni çok mutlu ediyor. Kütüphane ve kitap fuarlarıyla gençlerimizin eğitimine katkıda bulunacağız. Kitap bambaşka bir şey. Kitap demek, bambaşka dünyalara kapıları açmak demek. Çocukluğumuz ve gençliğimiz hep kitap okumakla geçti. Bu gençlerimizde kitap okuyarak yeni dünya ve ufuklara yelken açacaklar" dedi.

“FUARDAN ÇOK MEMNUNUZ"

Fuara kitap almak için gelen vatandaşlardan Tuğba Demir, "2 yıldır pandemi sebebiyle çok fazla imkanımız olmadı. Aslında her yıl yapılıyordu. Şimdi çok mutlu olduk. Hem büyük hem eskisine nazaran farklı yayın evleri de gelmiş. O da bizi çok sevindirdi. Şimdi tek tek geziyoruz stantları. Belli bir bütçe ayırdık. Sonra kitaplarımızı alacağız. Fuardan çok memnunuz, Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'ye teşekkür ederiz." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.