Şanlıurfa Gençlik Haftası Koşusu'nu Seherin Yeli kazandı

Şanlıurfa Gençlik Haftası Koşusu'nu Seherin Yeli kazandı

3 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus olarak düzenlenen yarış, 1200 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

Koşuyu, Mehmet Veysi Becene'nin sahibi ve Seçkin Demirci'nin de yetiştiricisi olduğu Seherin Yeli (Approve - Vedrana / Sri Pekan) jokeyi Ferit Yardımcı idaresinde kazandı. Veli Çizik'in antrene ettiği doru dişi tay bu galibiyetiyle yarış hayatındaki 8'inci birinciliğini elde etmiş oldu.

7 safkanın start aldığı yarışta Şimendifer ikinci olurken, Lord Of The Black üçüncü, Oğlum Şerdil dördüncü ve Kanekonun Torunu da beşinci oldu.

Koşunun galibi Seherin Yeli için bitiriş derecesi 1.15.69 olurken, farklar ise 6 Boy - 3 Boy - 2 Boy - Boyun şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende kazanan safkanın sahibi adına Abit Yasinoğlu'na kristal şiltini, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren takdim etti.

Törene, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Nesih Çiftçi, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Müdürü Murat Önen, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürü Mustafa Kırıkçı ve Şanlurfa Hipodrom Müdürü Eyyüp Ege de katıldı.
 

qlryjvxjmhokdaw6sgid37ez.jpg

5kpb2jsu0nq8xozxltuoha1m.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.