Şanlıurfa’nın Kurtuluşu Koşusu’nu Dörtnalbeyi kazandı

Şanlıurfa’nın Kurtuluşu Koşusu’nu Dörtnalbeyi kazandı

Dörtnalbeyi kazandı

 

3 Nisan Çarşamba günü 4 ve yukarı yaşlı safkan Arap atlarını bir araya getiren Şanlıurfa'nın Kurtuluşu Koşusu'nu, Ömer Yardımcı'nın sahibi olduğu Dörtnalbeyi (Balıkhan - Yıldırımkız / Karakemal)   jokeyi Ferit Yardımcı idaresinde kazandı.

Ümit Akşen ile Samet Yıldırım'ın yetiştiricisi olduğu, Eyyüp Yardımcı tarafından antrene edilen koşunun 7 yaşlı safkanı 78. startında birinciliklerine bir yenisini daha ekleyerek 16. galibiyetini aldı.

Kum pistteki 1200 metre mesafeli koşuyu Dede Yalaz ikinci olarak tamamlarken, Tilki Andrea üçüncü, İlkayoğlu dördüncü ve Alibeğ de beşinci oldular. 1.25.22'lik dereceyle tamamlanan koşuda farklar boyun - 2,5 boy - 2,5 boy - 6,5 boy şeklinde oldu.

Koşuyu kazanan atın sahibi Ömer Yardımcı'ya kupayı Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Denek takdim etti. Törene, Türkiye Jokey Kulübü Misafiri Nabi Aksoy ve Mahmut Çadırcı ile Şanlıurfa Hipodrom Müdürü Eyyüp Ege de katıldı.

ce238opgyzIhsuyv6f40nmdr.jpg

jasrdpvryqgwkgkh5qbl9ncz.jpg

2yeil6ax8nrmqcIf7jdwsyhm.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.