Şanlıurfa Vali Koşusu'nu Pekalp Kazandı

Şanlıurfa Vali Koşusu'nu Pekalp Kazandı

4+ yaşlı safkan Arap atlarına mahsus olarak düzenlenen yarış, 2000 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

2024 yılı Şanlıurfa Vali Koşusu'nu, Hasan Arslan'ın sahibi ve Sultansuyu Tarım İşletmeleri'nin de yetiştiricisi olduğu Pekalp (Tümöz Bey - Doğunun Yıldızı / Özgünhan) jokeyi Hışman Çizik idaresinde kazandı. Müslüm Örtünç'ün antrene ettiği 6 yaşındaki doru at bu galibiyetiyle kariyerindeki 14'üncü birinciliğini kazanmış oldu.

12 safkanın start aldığı yarışta, İsa Akyavuz ile Girdabın Oğlu ikinci olurken, İsa Katar'ın bindiği Kurtuluşbey üçüncü, Necmi Altın'la Cindirella dördüncü ve Ferit Yardımcı'yla start alan Sararhan da beşinci oldu.

Koşuyu izlemek için tıklayınız.

Yarışın galibi Pekalp için bitiriş derecesi 2.26.64 olurken, farklar ise 1 Boy - 4 Boy - 1/2 Boy - 1,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Koşunun ardından düzenlenen törende kazanan safkanın sahibi adına Mehmet Arslan'a kupasını Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak verdi.

Törende Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak kazanan atın jokeyi Hışman Çizik'e çiçeğini takdim etti.

Törene Şanlıurfa Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, Kulübümüz Asli Üyesi M. Cihat Gürüz, TJK Misafir Üyesi Mahmut Çadırcı, TYAYSD Şanlıurfa Şube Başkanı Yakup Elgaç, Şanlıurfa Hipodrom Müdürü Eyyüp Ege ve davetliler de katıldı.
 

t7fex8nanrsjq1d6zkpxym5l.jpg

ccikpgjhnworrvf4slxwt17e.jpg

hIvfry9kmljzovfuqxi1nppa.jpg

hw2tjbb6n9udpzwkIivp5rtd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.