Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’ten çok anlamlı bir öneri

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’ten çok anlamlı bir öneri

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ilçedeki mahalle muhtarları ile basın mensuplarıyla biraraya geldiği yemekte yaptığı konuşmada, Afrin’de terör operasyonu yürüten kahraman askerlerimize moral desteğinde bulunmak amacıyla hep birlikte Kilis ve Hatay sı

Sarıyer Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı İstanbul Boğazı’nın Sarıyer sahilindeki Kireçburnu SET Balık restauranttaki organizasyona tüm mahalle muhtarlarıyla birlikte yerel basın temsilcileri katıldı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanısıra, Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak ve Sarıyer Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hatice Yazlık da toplantıya katılanlar arasındaydı.

Kent Yaşam Gazetesi Haber Müdürü Tuncay Dağlı ve İstanbul Ses Gazetesi'nden Kasım Aydın’nın da davetli olarak bulunduğu toplantının açış konuşmasını yapan Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, eski Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’in CHP PM Üyesi seçilmesinden sonra görevinden ayrıldığını ve önceden ona bağlı olarak görev yapan muhtarlık biriminin kendisine bağlandığını söyledi. Toplantının belediye-muhtarlar ve basın arasındaki birlik beraberliğin güçlendirilmesi, görüş alışverişi yapılarak daha güzel hizmet verilmesi aöacıyla gerçekleştirilidiğini ifade eden Erdem, “Bu tür toplantılarımızı ileriki zamanlarda daha sık gerçekleştirme düşüncesindeyiz” dedi.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç da yaptığı konuşmada böyle anlamlı bir toplantıya konuk olmaktan memnuniyet duyduğunu belirtirken Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak ise, Sarıyer Belediyesi’nin çalışmalarını başarılı bulduklarını ve Başkan Şükrü Genç’in desteklenmesi gereken bir siyasetçi-yönetici olduğunu belirtti.

Türkiye’nin en kıdemli muhtarı unvanına sahip olan Tarabya Mahalle Muhtarı Rafet Üstün ise, “Şükrü Genç Sarıyer’de bugüne kadar gelmiş geçmiş en çalışkan ve sosyal belediye başkanı. Biz kendisiyle gurur duyuyoruz” sözleriyle, Başkan Genç’in gönlünü fethetti.

BAŞKAN GENÇ: HEP BİRLİKTE KİLİS-HATAY’A GİDELİM Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise yaptığı konuşmada Türkiye’nin uzun süreden beri kararlı bir şekilde terörle mücadele ettiğini, şuanda da Afrin’de kahraman askerlerimizin geniş kapsamlı bir terör harekatını yürürttüğü belirtti. Başkan Genç millet olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanında olduğumuzu söylerken bir de öneride bulundu ve “Hep birlikte Kilis ve Hatay sınırına gidip, askerlerimize moral ziyareti gerçekleştirelim. Arkadaşlarımız hazırlıklarını yapsın, tüm muhtarlarımız ve basınımızla birlikte gidelim ve orada askerimize, ordumuza moral verelim. Mehmetçiğimizin yanında olalım. Burada oturup da çocukları orada asker olan aileler varsa onları da yanımıza alalım. Bu konuda komutanlarımız ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanıyla görüşme yapacağım. Yakın bir zamanda bu ziyaretimizi gerçekleştirelim” dedi.

Beleidye Başkanı Şükrü Genç ülkede yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle belediye olarak da tasarrufa gittiklerini belirtip, yapılması düşünülen ancak aciliyeti bulunmayan birçok yatırımın bu nedenle ertelendiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.