SARIYER SEVDALILARI  SAHAYA ÇIKIYOR

SARIYER SEVDALILARI SAHAYA ÇIKIYOR

Türk futbolunun ve İstanbul’un köklü spor kulüplerinden olan Sarıyer Spor Kulübü “Hedef Süper Lig” parolasıyla proje takımı oluyor. Güçlü bir oluşumla proje oluşturan Başkan Adayı, İş ve Spor adamı Sertaç Güven

1940 yılında kurulan, 13 yıl eski adıyla 1.lig, güncel adıyla Süper Lig’de mücadele eden,  sayısız yıldız yetiştiren Sarıyer SK hafta sonu yeni kongresini gerçekleştirecek. 
Uzun bir dönemdir eski parlak günlerini arayan Sarıyer SK’de güçlü bir oluşum kollarını sıvadı. 

“SARIYER SEVDALILARI SAHAYA ÇIKIYOR” 
Oluşuma liderlik eden ve Sarıyer Sk Başkan adayı, Trabzonspor eski Başkan Yardımcısı, Sertaç GÜVEN “Sarıyer sevdalıları olarak kulübümüze, değerimize sahip çıkmaya ve hakettiği yere getirmeye, Süper Lig’e çıkarmaya karar verdik. 
Bunu başaracak çok güçlü bir oluşum yaptık. Gerekli nitetikler bizde mevcut. Sarıyer aşkı, aidiyeti var.  Spor yönetimi, tecrübesi var. Projeyi hayata geçirecek güç ve her türlü hazırlığımız var. Sarıyer’in maddi sorunu kalmayacağı gibi, güçlü kadro için gerekli bütçeyi de hazırladık. Takımı önce TFF 1. Lig’e sonra da Süper Lig’e yükseltecek projemiz hazır, iyi bir teknik ekip kuracağız ve bunları Sarıyerimiz’e sunmaya hazırız’ dedi. 

GÜÇLÜ OLUŞUM 
Sarıyer’de büyük destek bulan bu oluşumun içinde çok güçlü işadamları olduğu öğrenildi. Projeyi destek veren ekibin içinde uzun yıllardır Sarıyer’de yaşayan ve Sarıyer’e büyük yatırımlar yapan Vadi İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı, BJK Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, Fenerbahçe eski futbolcusu Taylan Işıldar, Ortadoğu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gür, Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Malhan, Akdağlar Group Yönetim Kurulu Üyesi Sercan Akdağ, Kuzey Pharma CEO’su Birkan Göl, Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Europcar Sahibi Fırat Fidan gibi üçlü isimlerin yer aldığı söyleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.