SATTIĞI SAHTE İÇKİYLE BİR KİŞİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN TEKEL BAYİİNDE 169 ŞİŞE SAHTE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

SATTIĞI SAHTE İÇKİYLE BİR KİŞİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN TEKEL BAYİİNDE 169 ŞİŞE SAHTE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

İstanbul Avcılar'da sattığı sahte içki ile bir kişinin ölümüne neden olan tekel bayiine baskın düzenlendi.

İstanbul Avcılar'da sattığı sahte içki ile bir kişinin ölümüne neden olan tekel bayiine baskın düzenlendi. Baskında, 169 şişe sahte alkol ele geçirilirken gözaltına alınan tekel bayii hakkında, ‘Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet’ ve ‘taksirle adam öldürme’ suçlarından işlem başlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre; Avcılar'da İ.K. (52) adlı bir kişinin sahte içkiden zehirlenerek yaşamını yitirmesi üzerine polis çalışma başlattı. Yapılan araştırma sonucunda, İ.K.'nin sahte içkiyi aldığı tekel bayii tespit edildi. Aynı gün içerisinde de söz konusu iş yerine baskın yapıldı. İşyerinde yapılan aramalarda, 24 adet 500 ml pet şişe içerisinde sahte içki olduğu tahmin edilen sıvı madde, 73 şişe sahte votka, 43 şişe sahte rakı, 28 şişe sahte viski, bir şişe sahte tekila ele geçirildi.

Olayla ilgili tekel bayii G.K. gözaltına alındı ve hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet ve taksirle adam öldürme suçundan işlem başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.