SAVAŞ, OTOBÜS TERMİNALİNDE TADİLAT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEYEREK İŞLETME VE FİRMA YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

SAVAŞ, OTOBÜS TERMİNALİNDE TADİLAT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEYEREK İŞLETME VE FİRMA YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 6 Şubat Depremi’nde hasar alan Antakya Şehirler Arası Otogarı’nda yapılan tadilat çalışmalarını inceledi.

 

Depreminin ardından hasar alarak kullanılmaz hale gelen Antakya Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde HBB Ulaşım Daire Başkanlığı, vatandaşlara daha iyi ve güvenli hizmet verebilmek için bakım ve onarım çalışmalarına başlanmıştı.

 

Vatandaşların sıkça kullandığı terminalde ulaşım hizmetlerinin aksamaması için çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir ekipleri, modern ve depreme dayanıklı düzenlemeler yaparak sona yaklaştı.

 

Başkan Savaş, bakım ve onarım çalışmalarını incelemesinin ardından otogardaki işletme ve firma sahipleri ile görüşerek yaşadıkları sıkıntıları ve talepleri dinledi.

 

Başkan Savaş, “ Depremle birlikte Antakya otogarımız çok ciddi tahribatlar aldı. Esnafımız da zor durumdaydı. Öncelikle sıkıntıları gidermek için çabaladık daha sonra da arkadaşlarımız ile bakım ve onarım çalışmalarını yapmaya başladık. Yaklaşık bir hafta on güne kadar çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Esnafımız da artık daha huzurlu, sağlıklı ve güvenli bir şekilde çalışmalarına devam edecek. Emeği geçen herkese de teşekkür ederim.” dedi.

hjdxlrntq6kcyzife4g379w8.jpg

lqcxv1vfyofdm4puaab3rbuc.jpg

po8vklijd2lsb695du3g0qph.jpg

auu2lI61nay7hvqyg8hecspt.jpg

2gcqunvxnlha6mfj530bt7y9.jpg

wf95umwxvkifpgIcx4eqhbon.jpg

miaszoI9wnfk68hryuolvtxj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.